Τσίπρας για Μπαλταδώρο: Χάσαμε έναν ήρωα

Τσίπρας για Μπαλταδώρο: Χάσαμε έναν ήρωα
Ο Αλέξης Τσίπρας στο Καστελόριζο TWITTER

"Ο Τούρκος πρωθυπουργός σήκωσε το τηλέφωνο για να συλλυπηθεί για την απώλεια του Γ.Μπαλταδώρου. Ήταν μια ένδειξη καλής θέλησης. Αυτές οι κινήσεις πρεπει να έχουν συνέχεια" δήλωσε ο πρωθυπουργός από το Καστελόριζο

“Η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν αλλά δεν φοβάται και κανέναν”, είπε ο Αλέξης Τσίπρας στέλνοντας μήνυμα συνεργασίας αλλά και αποφασιστικότητας από το ακριτικό Καστελόριζο.

“Δεν διαπραγματευόμαστε, δεν παζαρεύουμε σπιθαμή γης”, δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρωθυπουργός για να προσθέσει:

“Φυσικά δεν απειλούμε κανέναν διότι επιδιώκουμε τη συνεργασία, τον αλληλοσεβασμό και την ειρηνική συνύπαρξη γιατί θέλουμε να συμβάλλουμε στην ανάπτυξη όλης της περιοχής”.

Μιλώντας για τις πρόσφατες τουρκικές προκλήσεις αλλά και τον χαμό του σμηναγού Γιώργου Μπαλταδώρου, δήλωσε:

“Εμπιστευόμαστε απόλυτα τις ένοπλες δυνάμεις μας, και πρόσφατα χάσαμε έναν ήρωα. Μέλημά μας θα έπρεπε να είναι όχι οι προκλητικές δηλώσεις και παρεμβάσεις, αλλά η καλή συνεργασία στον οικονομικό και τουριστικό τομέα. Το μήνυμά μου είναι μήνυμα συνεργασίας και αποφασιστικότητας καθώς η Ελλάδα, είναι μια χώρα με την οποία κανείς δεν παίζει”.

“Η επιθετικότητα και η προκλητικότητα δεν αποτελούν ένδειξη ισχύος. Ο Τούρκος πρωθυπουργός σήκωσε το τηλέφωνο για να συλλυπηθεί για την απώλεια του Γ.Μπαλταδώρου. Ήταν μια ένδειξη καλής θέλησης. Αυτές οι κινήσεις πρεπει να έχουν συνέχεια”, είπε ο πρωθυπουργός.

“Δεν απειλούμε κανέναν γιατί επιδιώκουμε την αλληλοσυνεργασία. Η Ελλάδα παρεμένει πυλώνας σταθερότητας σε μια αποσταθεροποιημένη περιοχή. Έχουμε εμπιστοσύνη στους άντρες και τις γυναίκες των ενόπλων δυνάμεων. Θέλω να περάσω ένα μήνυμα στην απέναντι πλευρά, για ειρηνική συνύπαρξη και συνεργασία. Η Ελλάδα δεν απειλεί κανέναν αλλά δεν φοβάται και κανέναν”, κατέληξε ο Αλέξης Τσίπρας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα