Βουλή: Στο… σακάκι του Τσίπρα άσκησε κριτική η Ν.Δ

Βουλή: Στο… σακάκι του Τσίπρα άσκησε κριτική η Ν.Δ
Η σημερινή εμφάνιση του Αλέξη Τσίπρα που προκάλεσε το σχόλιο περί "εκδρομικής εμφάνισης" από τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπος της Ν.Δ Σπήλιο Λιβανό. Eurokinissi

Για «εκδρομική περιβολή» κατηγόρησε τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, Σπήλιος Λιβανός.

Μάλλον …αδύναμο το πολιτικό επιχείρημα που επιστράτευσε εναντίον του Αλέξη Τσίπρα, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας Σπήλιος Λιβανός στην σημερινή συζήτηση στην Βουλή, όπου μεταξύ άλλων υπήρξε σύγκρουση για την διάταξη που αφορά τα 2 εκατομμύρια στα κανάλια.: Τον κατηγόρησε ότι πήγε στην Βουλή ντυμένος για εκδρομή.

Παίρνοντας τον λόγο προκειμένου να απαντήσει στην έντονη κριτική που άσκησε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική της κυβέρνησης στην υγεία, τα Μέσα Μεταφοράς, την Παιδεία αλλά και τα ζητήματα διαφάνειας στα θέματα της διαφημιστικής δαπάνης προς τα τηλεοπτικά Μέσα Ενημέρωσης ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας αναφέρθηκε δύο φορές επικριτικά στο ντύσιμο του Αλέξη Τσίπρα: Την πρώτη φορά αναφέρθηκε στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης λέγοντας ότι «ήρθε με εκδρομική περιβολή». Λίγο αργότερα έκλεισε την ομιλία του με την φράση «ο εκδρομικός κύριος Τσίπρας».

Μάλιστα το σχόλιο του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Ν.Δ προκαλεί και …ενδυματολογικού χαρακτήρα ερωτήματα.

Καθότι ο Αλέξης Τσίπρας φορούσε μπλέ σακάκι, λευκό πουκάμισο και ανοιχτόχρωμο παντελόνι. Δηλαδή το ντύσιμο που έχει επικρατήσει να αποκαλείται «blazer» Αμφίεση που – τουλάχιστον με τα δεδομένα του 2020 – δύσκολα μπορεί κανείς να χαρακτηρίσει «εκδρομική»…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα