Βόζεμπεργκ: Η Λίνα Μενδώνη όφειλε να παραιτηθεί

Βόζεμπεργκ: Η Λίνα Μενδώνη όφειλε να παραιτηθεί
Η η ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Ελίζα Βόζεμπεργκ- Βρυωνίδη. Eurokinissi

"Η κ. Μεδώνη έχει αντικειμενικά την πολιτική ευθύνη, όχι υποκειμένικά" υποστήριξε η ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, κ. Βόζεμπεργκ, τασσόμενη ανοιχτά υπέρ της παραίτησης της υπουργού Πολιτισμού.

Η ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας Ελίζα Βόζεμπεργκ είναι το πρώτο κυβερνητικό στέλεχος που τάθηκε ανοιχτά υπέρ της παραίτησης της υπουργού Πολιτισμού, σε σημερινή (22/2) συνέντευξή της. Μετά την σειρά αποκαλύψεων που έχουν γίνει για την υπόθεση Λιγνάδη αλλά και την δήλωση του Μαξίμου για ατυχή επικοινωνιακό χειρισμό Μενδώνη, η κ. Βόζεμπεργκ σημείωσε πως η υπουργός “Πρέπει να διευκολύνει τον πρωθυπουργό, διότι είναι ευθύνη της η επιλογή των προσώπων”.

“Η κ. Μεδώνη όφειλε να παραιτηθεί. Είναι ο πολιτικός προϊστάμενος, ο θεσμικός ρόλος είναι στην κ. Μενδώνη. Δεν λέω ότι ήξερε. Έχει αντικειμενικά την πολιτική ευθύνη, όχι υποκειμένικά” υποστήριξε η ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας.

“Ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν θα μπορούσε να γνωρίζει”

“Ένας Κυριάκος Μητσοτάκης που αν μη τι άλλο κανένας δεν μπορεί να μην παραδεχθεί ότι είναι ένας άριστος οικογενειάρχης και πατέρας και σε καμία περίπτωση δεν θα μπορούσε να δεχθεί ότι υπάρχει κάποιος στην κυβερνητική δομή να κάνει αυτά τα αίσχη, δεν υπάρχει περίπτωση να γνώριζε, ούτε να φανταστεί κάτι τέτοιο”, δήλωσε η κ. Βόζεμπεργκ, εκφράζοντας παράλληλα την άποψη ότι το νομικό πλαίσιο για τους βιασμούς ανηλίκων χρήζει αυστηροποίησης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα