Δεν τίθεται θέμα παραίτησης Αυγενάκη, διαβεβαιώνει η ΝΔ

Συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας υπό την Προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, Αθήνα, Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου 2016. Στη φωτογραφία ο νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, μοναδικός υποψήφιος Λευτέρης Αυγενάκης. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνεδρίαση της νέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας υπό την Προεδρία του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος, Αθήνα, Μ. Τετάρτη 27 Απριλίου 2016. Στη φωτογραφία ο νέος Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, μοναδικός υποψήφιος Λευτέρης Αυγενάκης. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Φήμες περί παραίτησης του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη άρχισαν να κυκλοφορούν από την Παρασκευή το απόγευμα και παρόλο που διαψεύσθηκαν, η συζήτηση συνεχίστηκε, με αποτέλεσμα Δευτέρα μεσημέρι το Μοσχάτο να βγάλει ανακοίνωση διαβεβαιώνοντας ότι "δεν τίθεται θέμα αλλαγής του γραμματέα της πολιτικής επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη". Η ΝΔ καλεί μάλιστα "το Μαξίμου και τα φερέφωνά του, αντί να συκοφαντούν, να σπέρνουν ψευδείς ειδήσεις και να σκαρφίζονται ανύπαρκτες δηλώσεις στελεχών της Νέας Δημοκρατίας, να ασχοληθούν επιτέλους με τα πραγματικά προβλήματα των πολιτών και με τις ύποπτες υποθέσεις στις οποίες φέρεται να εμπλέκεται ο συναρχηγός του πρωθυπουργού κ. Πάνος Καμμένος." Με δυο λόγια Σαουδική Αραβία αντί Αυγενάκη. Πάντως είναι αλήθεια ότι από τη στιγμή που ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε στη Βουλή την παραίτηση Αυγενάκη, ο Μητσοτάκης δε θα μπορούσε να την κάνει δεκτή, ακόμη και να υποβαλλόταν.

SHARE:

24Media Network