Ένα νέο κόμμα γεννιέται

Στιγμιότυπο από την εκδήλωση-συζήτηση της πολιτικής κίνησης "ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ" των Άννα Διαμαντοπούλου,Γιάννη Ραγκούση και Γιώργου Φλωρίδη στην Λάρισα,Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017  (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ)
Στιγμιότυπο από την εκδήλωση-συζήτηση της πολιτικής κίνησης "ΩΡΑ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ" των Άννα Διαμαντοπούλου,Γιάννη Ραγκούση και Γιώργου Φλωρίδη στην Λάρισα,Κυριακή 19 Φεβρουαρίου 2017 (EUROKINISSI/ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ) EUROKINISSI

Η ώρα των αποφάσεων φαίνεται πως ήρθε για την κίνηση “Ώρα Αποφάσεων” της Άννας Διαμαντοπούλου, του Γιάννη Ραγκούση και του Γιώργου Φλωρίδη. H πρωτοβουλία πραγματοποιεί εκδήλωση στην Αθήνα στις 29 Μαρτίου και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται να ανακοινώσει τη μετεξέλιξη της σε πολιτική κίνηση με στόχο τη δημιουργία ενός νέου κόμματος στο χώρο του κέντρου. Εξέλιξη αναμενόμενη αφού με τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, δηλαδή βασικά το ΠΑΣΟΚ, έχουν κοπεί οι γέφυρες, ενώ καίτοι υπάρχει επικοινωνία με το Ποτάμι δε φαίνεται να προχωρά ο διάλογος γενικότερα στο χώρο της κεντροαριστεράς. Το προηγούμενο διάστημα εξάλλου οι εκδηλώσεις της Ώρας Αποφάσεων ανά την Ελλάδα εξυπηρετούσαν και το σκοπό μίας άτυπης... καταμέτρησης δυνάμεων για τα επόμενα βήματα, όποια και αν είναι τελικά αυτά.

SHARE: