Καμμένο σενάριο

Συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης "Αναλογική εκπροσώπηση των πολιτικών κομμάτων, διεύρυνση του δικαιώματος εκλέγειν και άλλες διατάξεις περί εκλογής Βουλευτών" την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συζήτηση και ψήφιση του σχεδίου νόμου του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης "Αναλογική εκπροσώπηση των πολιτικών κομμάτων, διεύρυνση του δικαιώματος εκλέγειν και άλλες διατάξεις περί εκλογής Βουλευτών" την Πέμπτη 21 Ιουλίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Εκτός από τον προφανή λόγο (δηλαδή την προσπάθεια ακύρωσης του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες), η επίθεση της ΝΔ στον πρώτο επιλαχόντα και υπερθεματιστή πλέον της “ορφανής” άδειας Ιβάν Σαββίδη, κρύβει και μία ακόμη ανησυχία. Τις κινήσεις του προέδρου των ΑΝΕΛ Πάνου Καμμένου. Πολλοί γαλάζιοι θεωρούν ότι ο Καμμένος θα κάνει τα πάντα για να αποφύγει το ενδεχόμενο εκλογών στις οποίες υπάρχει σοβαρός κίνδυνος να μείνει όντως αυτή τη φορά εκτός Βουλής λόγω της φθοράς από τη συγκυβέρνηση. Υποψιάζονται λοιπόν ότι θα επιχειρήσει να ανανεώσει τους ΑΝΕΛ ή να πάει σε ένα νέο σχήμα μαζεύοντας διάφορα “ορφανά” του ΛΑΟΣ (τα υπόλοιπα βλέπετε τα έχει ήδη μαζέψει η ΝΔ...), απόστρατους, ίσως και σε συνεργασία με τα νέα μικρά δεξιά σχήματα των Κρανιδιώτη- Μπαλτάκου. Και όλα αυτά με ένα κανάλι “φιλικό” προς εκείνον- δεν ξεχνούν στη ΝΔ ότι ο Καμμένος στη συνέντευξη τύπου στη ΔΕΘ είχε σχεδόν ευθέως προτείνει στον Κοντομηνά να πουλήσει τον Alpha στο Σαββίδη.

SHARE:

24Media Network