Αγγελάκας σε Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: “Όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία του λαού που από μικρός ειρωνεύεσαι…”

Αγγελάκας σε Κωνσταντίνο Μητσοτάκη: “Όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία του λαού που από μικρός ειρωνεύεσαι…”
Γιάννης Αγγελάκας Eurokinissi

"Πυρά" του Γιάννη Αγγελάκα κατά του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη, μετά την ειρωνική ανάρτησή του γιου του πρωθυπουργού για τη συναυλία ειρήνης. Τι του εύχεται.

Την εξαιρετικά ειρωνική ανάρτηση του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη για τη συναυλία ειρήνης που διοργανώθηκε, στην οποία χαρακτήρισε τους καλλιτέχνες “Galacticos της ελληνικής σκηνής”, σχολίασε -στο ίδιο ύφος- ο Γιάννης Αγγελάκας.

Στην ανάρτησή του, ο καλλιτέχνης χαρακτηρίζει τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη “μελλοντικό μας πρωθυπουργό”, καταλήγοντας με το αιχμηρό σχόλιο να “μη ξεχάσει να πει στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη”.

Η ανάρτηση του Γιάννη Αγγελάκα:

Αγαπητέ Κωστάκη Μητσοτάκη, αν δεν σου αρέσουν τα ονόματα των καλλιτεχνών μας να τα αλλάξουμε, δεν κάνει να χαλάμε το χατήρι των μελλοντικών μας πρωθυπουργών. Εύχομαι, όταν με το καλό αναλάβεις τα ηνία αυτου του λαού που έμαθες από μικρός να ειρωνεύεσαι και να υποτιμάς, να σε διασκεδάζουν όσοι νέοι κλόουν και αυλικοί προκύψουν ως τότε. Μη ξεχάσεις να πεις στον μπαμπά να στείλει και άλλα όπλα για την ειρήνη.

Σημειώνεται ότι η αντίδραση του Γιάννη Αγγελάκα -μεταξύ πολλών ακόμα- ήρθε μετά τη γεμάτη ειρωνεία ανάρτηση του γιου του Κυριάκου Μητσοτάκη, την οποία δεν έκανε δημόσια, αλλά μόνο στους στενούς του φίλους.

Στην επίμαχη ανάρτηση, σχολιάζοντας τη συναυλία ειρήνης, χαρακτήρισε τους καλλιτέχνες που θα συμμετάσχουν “Galacticos της ελληνικής σκηνής”.


Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα