Αντώνης Καλογιάννης: Το συγκινητικό “αντίο” του καλλιτεχνικού χώρου

Αντώνης Καλογιάννης: Το συγκινητικό “αντίο” του καλλιτεχνικού χώρου
Αντώνης Καλογιάννης Papadakis Press

Τάνια Τσανακλίδου, Γιώργος Νταλάρας, Δημήτρης Μπάσης και άλλοι καλλιτέχνες αποχαιρετούν τον Αντώνη Καλογιάννη, που πέθανε το απόγευμα της Πέμπτης (11/02).

Θλίψη προκάλεσε στον καλλιτεχνικό χώρο και, ειδικότερα, στον χώρο της μουσικής, ο θάνατος σήμερα, Πέμπτη (11/02), του σπουδαίου τραγουδιστή Αντώνη Καλογιάννη. Ο αγαπημένος ερμηνευτής “έφυγε” από τη ζωή σε ηλικία 81 ετών, μετά από ανακοπή καρδιάς.

Πλήθος τραγουδιστών και ανθρώπων της μουσικής λένε το δικό τους “αντίο” τις τελευταίες ώρες μέσω των social media, δημοσιεύοντας μερικά από τα σημαντικότερα τραγούδια του και εκφράζοντας τη λύπη τους για την απώλειά του αγαπημένου ερμηνευτή.

Αναμεσά τους και η Τάνια Τσανακλίδου, ο Γιώργος Νταλάρας, ο Δημήτρης Μπάσης, ο Γιάννης Κότσιρας και άλλοι, ενώ ο στενός φίλος και συνεργάτης του Μίκης Θεοδωράκης έδωσε στη δημοσιότητα το συλλυπητήριο μήνυμά του για τον τραγουδιστή.

Το “αντίο” των καλλιτεχνών στον Αντώνη Καλογιάννη

Τη θλίψη τους εξέφρασαν και οι επίσημες σελίδες στα social media γνωστών καλλιτεχνών που έχουν φύγει από τη ζωή, όπως του Μάριου Τόκα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα