Τα πρώτα καρέ Λούλη και Μπουρδούμη ως Βαρουφάκης και Τσίπρας στην ταινία του Γαβρά

Τα πρώτα καρέ Λούλη και Μπουρδούμη ως Βαρουφάκης και Τσίπρας στην ταινία του Γαβρά
Adults In The Room

Όπως έγινε γνωστό, μετά την προβολή της στη Βενετία η ταινία θα κλείσει τις φετινές Νύχτες Πρεμιέρας στην Αθήνα.

Ήρθε η ώρα να δούμε λοιπόν την πολυαναμενόμενη ταινία του βραβευμένου Κώστα Γαβρά “Adults In The Room” που πραγματεύεται τις διαπραγματεύσεις Ελλάδας και θεσμών από τον Ιανουάριο του 2015 μέχρι το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς.

Η ταινία βασίζεται στο βιβλίο “Ανίκητοι Ηττημένοι” του πρώην υπουργού Οικονομικών και νυν επικεφαλής του ΜέΡΑ25, Γιάνη Βαρουφάκη και αναμένεται να προβληθεί σε πανελλήνια πρεμιέρα, στην τελετή λήξης και απονομής των βραβείων του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας, στις 28 Σεπτεμβρίου, παρουσία του σκηνοθέτη και των συντελεστών της ταινίας.

 

Η ταινία θα πραγματοποιήσει το ερχόμενο Σάββατο την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Φεστιβάλ Βενετίας, όπου, μάλιστα ο Κώστας Γαβράς είναι τιμώμενο πρόσωπο καθώς θα του απονεμηθεί το βραβείο “Jaeger-LeCoultre Glory to the Filmmaker 2019” για το σύνολο της προσφοράς του στον κινηματογράφο.

Η εταιρεία παραγωγής έδωσε στη δημοσιότητα και τα πρώτα καρέ με τον Χρήστο Λούλη στον ρόλο του Γιάνη Βαρουφάκη και τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη στο ρόλο του Αλέξη Τσίπρα.

Σημειώνεται πως στο ρόλο της Δανάης Στράτου θα είναι η Valeria Golino ενώ η Josiane Pinson θα υποδύεται τη Κριστίν Λαγκάρντ.

Adults In The Room

Adults In The Room

 

Η ταινία του βραβευμένου με Όσκαρ Κώστα Γαβρά θα κυκλοφορήσει στις ελληνικές αίθουσες στις 03 Οκτωβρίου από την εταιρία διανομής Odeon.

Η ταινία λήξης:

«Ενήλικοι στην αίθουσα»

Σενάριο – Σκηνοθεσία: Κώστας Γαβράς

Παίζουν: Χρήστος Λούλης, Αλέξανδρος Μπουρδούμης, Ούλριχ Τουκούρ, Ντάν Σούρμανς, Δημήτρης Τάρλοου, Χρήστος Στέργιογλου, Κορνίλιους Οµπόνια, Φραντσέσκο Ακουαρόλι, Βενσάν Νεµέτ, Ορελιέν Ρεκουάν, Θάνος Τοκάκης, Αλέξανδρος Λογοθέτης, Θέµης Πάνου, Ζοσιάν Πινσόν, Ζερόνζ Λενζ, Μαρία Πρωτόπαππα

Φιλική Συμμετοχή: Βαλέρια Γκολίνο και Γιώργος Χωραφάς

Παραγωγή: Μισέλ Ρέι Γαβράς και Αλεξάντρ Γαβράς

Συμπαραγωγή: Μπραχίμ Τσιούα και Μάνος Κρεζίας

Μουσική: Αλεξάντρ Ντεσπλά

Διευθυντής Φωτογραφίας: Γιώργος Αρβανίτης

Μοντάζ: Κώστας Γαβράς και Λάμπης Χαραλαμπίδης

Περισσότερες πληροφορίες για τις εκδηλώσεις και όλες τις προβολές, καθώς και συνεχή ενημέρωση για τις δράσεις του 25ου Φεστιβάλ Νύχτες Πρεμιέρας, βρείτε στις ιστοσελίδες:

www.cinemagazine.gr | www.aiff.gr

Το 25ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας Νύχτες Πρεμιέρας πραγματοποιείται με την ενίσχυση του Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα