Χάρι Πότερ: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το επετειακό reunion

Χάρι Πότερ: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser για το επετειακό reunion

Το HBO Max έδωσε στη δημοσιότητα ένα teaser του "Harry Potter 20th Anniversary: ​​Return to Hogwarts", το οποίο δίνει μια πρώτη γεύση για το πολυαναμενόμενο reunion.

Το HBO Max κυκλοφόρησε ένα νέο teaser για το Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts, την πολυαναμενόμενη επανένωση του καστ της διάσημης σειράς ταινιών Harry Potter.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του καναλιού, το επετειακό αφιέρωμα θα περιλαμβάνει ολοκαίνουργιες συνεντεύξεις με, αλλά και συζητήσεις ανάμεσα στους τρεις (άλλοτε ανήλικους) πρωταγωνιστές και τον σκηνοθέτη τους.

Η πλατφόρμα ανακοίνωσε επίσης πως η ταινία “Harry Potter 20th Anniversary: Return to Hogwarts”, θα προβληθεί στο HBO Max την 1η Ιανουαρίου 2022.

Θα εμφανιστούν οι Χέλενα Μπόναμ Κάρτερ, Ρόμπι Κολτρέιν, Ρέιφ Φάινς, Τζέισον Άιζακς, Γκάρι Όλντμαν, Ιμέλντα Στόντον, Τζέιμς και Όλιβερ Φελπς, Τομ Φέλτον, Ίαν Χαρτ, Μπόνι Ράιτ, Μάθιου Λούις, αλλά και μερικοί ακόμα και θα καταθέσουν με την σειρά τους όσα θυμούνται από τα γυρίσματα, τις αγωνίες, τις πλάκες κλπ.

Δείτε το teaser

Πάρε μέρος στην έρευνα αναγνωστών του News 24/7. Αφιέρωσε 3 λεπτά για να απαντήσεις γρήγορα και ανώνυμα! Ξεκίνα εδώ: Έρευνα News 24/7

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα