Είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια του “Έτερος Εγώ” – Ο Stan, ο Μπιμπίλας και το “πένθος” του Δαδακαρίδη

Είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια του “Έτερος Εγώ” – Ο Stan, ο Μπιμπίλας και το “πένθος” του Δαδακαρίδη
Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον ρόλο του Δημήτρη Λαϊνη COSMOTE TV

Είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια του «Έτερος Εγώ: Νέμεσις» στην COSMOTE TV και σας μεταφέρουμε τις εντυπώσεις μας.

Δεν είναι τυχαίο που το Έτερος Εγώέχει αποκτήσει φανατικούς θαυμαστές. Και βέβαια καθόλου τυχαίο δεν είναι το ότι η τρίτη σεζόν της σειράς αποτελεί πολυαναμενόμενο γεγονός, παρόλο που προβάλλεται από το συνδρομητικό κανάλι της Cosmote TV κι όχι από κάποιο ελεύθερο κανάλι.

Πρόκειται για μία ελληνική σειρά μυθοπλασίας που έχει δώσει άριστα διαπιστευτήρια, είναι “χτισμένη” στα πρότυπα ξένων πολύ αξιόλογων σειρών που προβάλλονται στις ψηφιακές πλατφόρμες κι έχει ανοίξει τον δρόμο για μεγάλες συναφείς παραγωγές.

COSMOTE TV

Μία σειρά με… ιστορία

Είναι επίσης μία σειρά με περιπετειώδες παρελθόν, καθώς η ομώνυμη ταινία “Έτερος Εγώ” βγήκε στους κινηματογράφους στις 19 Ιανουαρίου 2017 και μάλιστα σημείωσε ιδιαίτερη εισπρακτική επιτυχία. Ωστόσο, τον Μάρτιο της ίδιας χρονιάς, συσχετίστηκε με μια δολοφονία και μια απόπειρα δολοφονίας κατά οδηγών ταξί στην Αθήνα, και ο σκηνοθέτης της, Σωτήρης Τσαφούλιας, αποφάσισε την απόσυρση της από τις αίθουσες. Το 2018 η ταινία ανέβηκε ελεύθερα στο YouTube -με απόφαση και πάλι του Τσαφούλια- και τότε ήταν που γνώρισε τεράστια επιτυχία και έγινε viral.

COSMOTE TV

Τη συνέχεια των περιπετειών του βασικού της πρωταγωνιστή, του καθηγητή εγκληματολογίας Δημήτρη Λαϊνη, ενός ήρωα περίεργου και οριακά ακοινώνητου που πάσχει από σύνδρομο Άσπεργκερ, τις μάθαμε μέσα από την ομώνυμη σειρά που προβλήθηκε από την Cosmote TV. Ο πρώτος κύκλος της, που έκανε πρεμιέρα στις 8 Ιουλίου 2019, φέρει τον τίτλο Έτερος Εγώ: Χαμένες Ψυχές” και σχετίζεται με φόνους εμπνευσμένους από τον μύθο του Θησέα, ενώ ο δεύτερος, που έκανε πρεμιέρα στις 11 Δεκεμβρίου 2020, φέρει τον τίτλο “Έτερος Εγώ: Κάθαρσις” και σχετίζεται με την εξάρθρωση μιας εγκληματικής οργάνωσης, ο εγκέφαλος της οποίας φέρει το προσωνύμιο «Ερπετό».

Σήμερα, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου, κάνει πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος της σειράς με τίτλο “Έτερος Εγώ – Νέμεσις”. Ο νέος αυτός κύκλος βρίσκει τον Νίκο Βανόρτα να έχει αποταχθεί από την Αστυνομία εξαιτίας των χειρισμών του στην υπόθεση του Ερπετού. Τη θέση του έχει αναλάβει η καινούργια Προϊσταμένη Αθηνά Λυγερού. Ο καθηγητής εγκληματολογίας, Δημήτρης Λαΐνης, συντετριμμένος μετά τον τραγικό χαμό της αγαπημένης του Τόνιας, πενθεί κλεισμένος στο σπίτι του, δε διδάσκει και βρίσκει παρηγοριά μεταξύ ονείρων και παραισθήσεων, γιατί μόνο εκεί τη συναντά. Ωστόσο, μία έκρηξη σε ένα γραφείο τελετών δεν αργεί να τον επαναφέρει στην ενεργό δράση, καθώς το τμήμα ανθρωποκτονιών ζητά και πάλι τη συμβολή του. Παράλληλα, η εμφάνιση προσώπων από το παρελθόν οδηγεί σε συγκρούσεις και φέρνει τους πάντες αντιμέτωπους με τις συνέπειες των επιλογών τους.

COSMOTE TV

Η Νέμεσις έρχεται για όλους;

Εμείς είδαμε τα δύο πρώτα επεισόδια και η αλήθεια είναι πως εντυπωσιαστήκαμε, καθώς η σειρά εξακολουθεί να μην κάνει καμία απολύτως έκπτωση. Συντηρεί το ενδιαφέρον στη θέαση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό, η δράση του σεναρίου είναι κλιμακούμενη, η ατμόσφαιρα μυστηρίου είναι διάχυτη, ενώ στους πρωταγωνιστικούς και μη ρόλους βλέπουμε την αφρόκρεμα των Ελλήνων ηθοποιών να δίνει εξαιρετικές ερμηνείες. Κεντρικός άξονας των πάντων, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης στον νευραλγικό ρόλο του καθηγητή Λαϊνη. Η φαινομενικά υποτονική ερμηνεία του, αποπνέει μία τόσο ισχυρή υποδόρια δυναμικότητα που μοιάζει με μαεστρική μπαγκέτα που πάλλεται σε πρώτο χρόνο στο παρασκήνιο.

Εκτός από τον Δαδακαρίδη, στους πρωταγωνιστικούς ρόλους επιστρέφουν o Πέτρος Λαγούτης (αστυνόμος Παντελής Σκλαβής), η Βίκυ Παπαδοπούλου (δημοσιογράφος Χριστίνα Στεργίου), η Άννα Μενενάκου (αστυνόμος Μάρθα Καρρά), καθώς και οι Μάνος Βακούσης (Απόστολος Μπαρασόπουλος), Σπύρος Παπαδόπουλος (Υποστράτηγος Μαρκάτος), Κατερίνα Διδασκάλου (Ελένη Μαρούδα), Δημήτρης Καπετανάκος (Άλκης Μασάτος), Τάσος Νούσιας (Νίκος Βανόρτας) και Κόρα Καρβούνη (Δανάη).

Παράλληλα, ο νέος κύκλος επεισοδίων του «Έτερος Εγώ» υποδέχεται και νέα πρόσωπα. Στα πρώτα αυτά δύο επεισόδια, ξεχωρίσαμε τον Γιάννη Μπέζο ως υπουργό Δημοσίας Τάξης και τον Αντίνοο Αλμπάνη ως “υπασπιστή” και σύμβουλό του, τη Μαριάννα Τουμασάτου ως αντικαταστάτρια του Νίκου Βανόρτα (Τάσος Νούσιας), τον Κώστα Αρζόγλου, τον Σπύρο Μπιμπίλα, τον Σωτήρη Χατζάκη, την Ιωάννα Κολιοπούλου, αλλά και τον Stan– κατά κόσμον Στράτο Αντιπαριώτη- σε ρόλο-έκπληξη. Μάλιστα του τελευταίου ακούμε στο πρώτο επεισόδιο και το νέο του τραγούδι σε στίχους του ίδιου του Σωτήρη Τσαφούλια.

Σημειώστε πως προσεχώς περιμένουμε την πολυαναμενόμενη εμφάνιση της Μαίρης Χρονοπούλου, αλλά και τους: Ηλία Λογοθέτη, Μιχάλη Ιατρόπουλο, Αθηνά Τσιλύρα, Σοφία Πανάγου κ.ά.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα