Indiana Jones 5: Η πρώτη φωτογραφία της Phoebe Waller-Bridge – Ο ρόλος της

Indiana Jones 5: Η πρώτη φωτογραφία της Phoebe Waller-Bridge – Ο ρόλος της
Φίμπι Ουόλερ - Μπριτζ Richard Shotwell/Invision/AP IMAGES

Κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα της γνωστής ηθοποιού Phoebe Waller-Bridge από τα γυρίσματα της ταινίας "Indiana Jones 5" με τον Harrison Ford. Ποια είναι η Helena την οποία θα υποδυθεί.

Η ηθοποιός και σεναριογράφος Phoebe Waller-Bridge (Φίμπι Ουόλερ – Μπριτζ) πρόκειται να υποδυθεί τη βαφτιστικιά του Indiana Jones (Ιντιάνα Τζόουνς), Helena στην επερχόμενη πέμπτη ταινία της κινηματογραφικής σειράς περιπέτειας.

Ο ρόλος της στο “Indiana Jones 5” είχε αναγγελθεί από την έναρξη των γυρισμάτων πέρυσι και έκτοτε αποκαλύφθηκε ότι είναι η βαφτιστικιά του χαρακτήρα που υποδύεται ο Harrison Ford (Χάρισον Φορντ).

«Είναι ένα μυστήριο και ένα θαύμα» είπε η Waller-Bridge όταν αναφέρθηκε στην Helena. Ο σκηνοθέτης της ταινίας James Mangold (Τζέιμς Μάνγκολντ) πρόσθεσε για τον χαρακτήρα ότι «ξέρει να ελίσσεται, είναι γοητευτική, το κορίτσι της διπλανής πόρτας, είναι απατεώνισσα» ενώ ο Harisson Ford είπε ότι η Helena είναι «πρωτοπόρος στη λογιστική ηθική».

Η Αγγλίδα ηθοποιός είπε ότι σε συνάντηση με την παραγωγό της Lucasfilm, Kathleen Kennedy (Κάθλιν Κένεντι) πείστηκε να αναλάβει τον ρόλο.

«Η Κάθι ήταν στο Λονδίνο και ζήτησε να δειπνήσει μαζί μου και χαλαρά το ανέφερε αυτό» είπε η ηθοποιός. «Παράγγειλα αμέσως δέκα μπουκάλια κρασί. Ήταν το σενάριο που διάβασα πιο γρήγορα από ποτέ. Ήμουν λίγο ζαλισμενη μετά. Απλώς δεν μπορούσα να πιστέψω πόσο πολύ διασκέδαζα και πόσο με συγκίνησε. Και αργότερα σε συνάντηση μέσω Zoom ούρλιαξα: “Ναι!” σε όλους».

Δείτε την πρώτη φωτογραφία της Φίμπι Ουόλερ – Μπριτζ:

Το πρωί της Τρίτης (22/11) κυκλοφόρησε η πρώτη εικόνα της ηθοποιού ως Helena.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα