Ένα αλλιώτικο παιδάκι: Ο Παύλος Παυλίδης τραγουδάει για τον Ζακ Κωστόπουλο

Ένα αλλιώτικο παιδάκι: Ο Παύλος Παυλίδης τραγουδάει για τον Ζακ Κωστόπουλο

"Είναι ο δικός μας τρόπος να πάρουμε θέση, να ενώσουμε την φωνή μας με τους ανθρώπους του Ζακ" - Ένα τραγούδι για να μην ξεχάσουμε όσα έγιναν

Ο Παύλος Παυλίδης, πρώην τραγουδιστής και frontman των Ξύλινων Σπαθιών, παρουσιάζει για πρώτη φορά το ολοκαίνουργιο τραγούδι του μαζί με το αντίστοιχο video clip, το οποίο είναι αφιερωμένο στον Ζακ Κωστόπουλο ή αλλιώς στη Jackie. Το τραγούδι ονομάζεται “Ένα αλλιώτικο παιδάκι” και το σενάριο και η σκηνοθεσία του video clip είναι της Μαρίνας Δανέζη.

Πρόκειται για ένα πολύ δυναμικό τραγούδι, που θυμίζει έντονα τον ήχο των Ξύλινων Σπαθιών, με γρήγορο ρυθμό, ηλεκτρικές κιθάρες και δυνατό τέμπο. Το video clip είναι πάρα πολύ εντυπωσιακό, καθηλωτικό και “σε παίρνει απ’ τα μούτρα” από τον πρώτο στίχο. Η παρουσίασή του έγινε μέσα από τη σελίδα Justice For Zak/Zackie και συνοδεύεται με τα εξής λόγια:

Παρουσιάζουμε για πρώτη φορά το βιντεοκλιπ και το καινούργιο τραγούδι του Pavlos Pavlidis “Ενα αλλοιώτικο παιδάκι” που είναι αφιερωμένο στη μνήμη του Zak
Σκηνοθεσία – Σενάριο: Marina Danezi
#Justice4ZakZackie

Στο video clip, όπου συμμετέχουν πολλά άτομα και κυριαρχεί το χρώμα, η λάμψη και η ενέργεια, χαρακτηριστικά που ταιριάζουν απόλυτα στη Jackie, ο Παύλος εμφανίζεται σαν άλλος Ζακ Κωστόπουλος, ντυμένος με γούνα και βαμμένος πολύ έντονα. Η Μαρίνα Δανέζη μοιράστηκε το video γράφοντας μερικά όμορφα λόγια, σχετικά με τη δουλειά αυτή:

Μια κραυγή για αγάπη, για ζωή. Όταν ο Παύλος μου τηλεφώνησε και μου ζήτησε να συνεργαστούμε προκειμένου να δώσουμε «εικόνα» στο τραγούδι του, χωρίς δεύτερη σκέψη δέχτηκα. Καταφέραμε να παρασύρουμε δεκάδες παλιούς και νέους φίλους στην περιπέτεια. Άφοβα, με ενθουσιασμό και αγάπη. Η επιθυμία μας είναι το βίντεο που δημιουργήθηκε από όλη αυτήν την ομάδα να αποτελέσει μια υπενθύμιση, ένα νεύμα. Είναι ο δικός μας τρόπος να πάρουμε θέση, να ενώσουμε την φωνή μας με τους ανθρώπους του Ζακ, να απαιτήσουμε σεβασμό, ορατότητα, αξιοπρέπεια, δικαιοσύνη. Καλή θέαση!
Μαρίνα Δανέζη
Σκηνοθέτρια
#Justice4ZakZackie

Το νέο τραγούδι έρχεται μία μέρα μετά από την Ένορκη Διοικητική Εξέταση εις βάρος των οκτώ αστυνομικών για την υπόθεση του ξυλοδαρμού του Ζακ Κωστόπουλου, η οποία προτείνει να παραπεμφθούν στο πειθαρχικό συμβούλιο της ΕΛΑΣ με το ερώτημα επιβολής πειθαρχικής ποινής και οι οκτώ άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, που ενεπλάκησαν στην υπόθεση του ξυλοδαρμού, ο οποίος είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο του Ζακ Κωστόπουλου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα