Eurovision 2021: Η Ουκρανία κάνει “Θόρυβο” με ένα folktronica κομμάτι

Eurovision 2021: Η Ουκρανία κάνει “Θόρυβο” με ένα folktronica κομμάτι
"Shum" - Go_A youtube

Το "Shum" (Θόρυβος) θα ερμηνεύσει το συγκρότημα Go_A στη Eurovision του 2021 τον ερχόμενο Μάιο. Το κομμάτι βρίσκεται ήδη πολύ ψηλά στα στοιχήματα.

Το “Shum” (Θόρυβος) θα είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Ουκρανία στη Eurovision του 2021 τον ερχόμενο Μάιο, το οποίο θα ερμηνεύσει το συγκρότημα Go_A, που συνδυάζει παραδοσιακά ουκρανικά φωνητικά, ηλεκτρονική χορευτική μουσική, αφρικανικά ντραμς και κιθάρα.

Το “Shum” είχε ήδη δημοσιοποιηθεί από το συγκρότημα στις 21 Ιανουαρίου. Το βίντεο κλιπ, αν και γυρίστηκε από ένα smartphone και με μηδενικό budget, έχει μέχρι στιγμής συγκεντρώσει πάνω από 720.000 προβολές στο YouTube.

Μιλώντας για το τραγούδι, το συγκρότημα αναφέρει επιρροές “από ένα ομώνυμο παραδοσιακό λαϊκό τραγούδι για τον ερχομό της άνοιξης και πως πρόκειται για μια σύγχρονη απόδοση ενός αρχαϊκού παιχνιδίσματος με στοιχεία παλιών τελετών μαγείας”.

Οι eurofans υποδέχτηκαν το κομμάτι με ενθουσιασμό, καθώς πρόκειται για κάτι αρκετά διαφορετικό απ’ ότι βλέπουμε συνήθως στο διαγωνισμό.

Σύμφωνα με τον OgaeGreece, η τελική εκδοχή του “Shum” θα παρουσιαστεί στα μέσα Μαρτίου, χρονικά προσαρμοσμένη στο τρίλεπτο που απαιτεί ο διαγωνισμός, μαζί με ένα νέο βίντεο κλιπ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα