Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία ΜΑΖΙ! Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις στην Ιερά Οδό

Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία ΜΑΖΙ! Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι παραστάσεις στην Ιερά Οδό

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζονται οι εμφανίσεις του Γιώργου Νταλάρα, της Ελένης Βιτάλη και της Γλυκέριας στην σκηνή της Ιεράς Οδού. Η δυναμική ένωση των τριών μεγάλων καλλιτεχνών μας χαρίζουν ένα μοναδικό τετράωρο πρόγραμμα που έχει αποσπάσει το δυνατό χειροκρότημα του κοινού!

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία, τρεις “Ιερές Φωνές” φωνές που έγραψαν και συνεχίζουν να γράφουν την δική τους ιστορία, συναντήθηκαν ξανά στη σκηνή της Ιεράς Οδού για να θυμηθούν και να μας θυμίσουν τραγούδια σταθμούς στο ελληνικό τραγούδι, αλλά και να σηματοδοτήσουν το σήμερα!

Αγαπημένοι συνάδελφοι, φίλοι και συνεργάτες επισκέφτηκαν την Ιερά Οδό για να τους απολαύσουν από κοντά! Ανάμεσά τους ο αγαπημένος δημοσιογράφος, στιχουργός και ποιητής Λευτέρης Παπαδόπουλος με τη σύζυγό του και σκηνοθέτιδα Ράια Μουζενίδου, η μοναδική Χάρις Αλεξίου παρέα με την Όλγα Παυλάτου και φίλους τους, ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής Σπύρος Παπαδόπουλος με την παρέα του, ο Μίλτος Πασχαλίδης, ο Ηλίας Μπενέτος, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια της ΝΕΡΙΤ, Λένα Αρώνη, ο Γιώργος Θεοφάνους με την Νατάσα Θεοδωρίδου που φέτος πρωταγωνιστούν στην σκηνή του “ΦΩΣ” και πολλοί άλλοι. Φοβερά ενθουσιασμένοι με το πρόγραμμα, δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδάνε και να χειροκροτούν, ενώ δεν παρέλειψαν να επισκεφθούν τους καλλιτέχνες στα καμαρίνια τους και να τους συγχαρούν με θέρμη.

Ο Γιώργος Νταλάρας, η Ελένη Βιτάλη και η Γλυκερία με διαδρομές που συνενώνονται στον άξονα καλό τραγούδι δεν μένουν στα τετριμμένα. Με την προσωπική του ιστορία ο καθένας, την πείρα τους, την απαράμιλλη τέχνη τους, το μοναδικό ταλέντο τους και την αστείρευτη φλόγα τους, μας χαρίζουν βραδιές πραγματικής ψυχαγωγίας και χαράς.

Γιώργος Νταλάρας, Ελένη Βιτάλη, Γλυκερία ΜΑΖΙ

Για περισσότερες πληροφορίες:
Ιερά Οδός
Ιερά Οδός 18-20
Τηλέφωνο κρατήσεων:
210-3428272

SHARE:

24Media Network