Οι Πυξ Λαξ τραγουδούν “όσο υπάρχουν άνθρωποι” – Οι σταθμοί της καλοκαιρινής περιοδείας

Οι Πυξ Λαξ τραγουδούν “όσο υπάρχουν άνθρωποι” – Οι σταθμοί της καλοκαιρινής περιοδείας
Οι Πυξ Λαξ Chronis Perrakis

Όπου και όσο υπάρχουν άνθρωποι το ταξίδι συνεχίζεται για τους Πυξ Λαξ που πρόσφατα κυκλοφόρησαν το νέο τους τραγούδι "Άνθρωπος στη θάλασσα".

Με τη ζωή να επιστρέφει σταδιακά στην κανονικότητά της, οι παρέες κάνουν ξανά σχέδια και κλείνουν ραντεβού για συναυλίες και καλοκαιρινές βραδιές με μουσικές διαχρονικές. Δυναμώνει και πάλι η σημασία της μουσικής, της πιο κοινωνικής καλλιτεχνικής έκφρασης. Της πιο ανθρώπινης. Αυτής που συνδέει ήχο και λόγο. Που εμπνέει και μοιράζεται!

Με νέα θέματα, πολλή όρεξη και ένα νέο τραγούδι με τίτλο “Άνθρωπος στη θάλασσα” οι Πυξ Λαξ επιστρέφουν αυτό το καλοκαίρι με μία μεγάλη περιοδεία για να μας θυμίσουν τις παλιές μας συνήθειες. Ετοιμάζονται να αποδείξουν γιατί άντεξαν στο χρόνο και γιατί παραμένουν σταθερά οι αγαπημένοι του ελληνικού κοινού. Και το ταξίδι τους συνεχίζεται!

Οι ίδιοι λένε ότι «κόντρα φύσηξε ο καιρός/κόντρα η εποχή», αλλά η πίστη τους στον Άνθρωπο παραμένει ζωντανή. Σε αυτόν πιστεύουν και σε αυτόν απευθύνονται. Και γι’ αυτόν επιστρέφουν στη σκηνή για μία σειρά συναυλιών το καλοκαίρι του 2022.

Η έναρξη της καλοκαιρινής περιοδείας τους θα γίνει στις 28 Μαΐου από το θέατρο Πέτρας, στην Πετρούπολη, ενώ θα ακολουθήσει στις 11 Ιουνίου μία ακόμη μεγάλη αθηναϊκή συναυλία, στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στο Γκάζι.

Το μουσικό τους ταξίδι περιλαμβάνει σταθμούς σε πολλές ακόμη περιοχές της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων η Θεσσαλονίκη, η Καβάλα και η Κομοτηνή. Το συγκρότημα θα ταξιδέψει και στην Κύπρο, ενώ τον Σεπτέμβριο θα αναχωρήσουν για περιοδεία στη μακρινή Αυστραλία.

ΕΛΛΑΔΑ

  • Σάββατο 28 Μαΐου / Θέατρο Πέτρας, Πετρούπολη
  • Σάββατο 11 Ιουνίου / Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Αθήνα
  • Κυριακή 19 Ιουνίου / Δημοτικό Κηποθέατρο Κομοτηνής, Κομοτηνή
  • Δευτέρα 20 Ιουνίου / Ακόντισμα, Καβάλα
  • Τρίτη 21 Ιουνίου / Θέατρο Κήπου, Θεσσαλονίκη
  • Τετάρτη 22 Ιουνίου / Ανοιχτό Θέατρο Γιαννιτσών, Γιαννιτσά
  • Τρίτη 26 Ιουλίου / Βεάκειο Δημοτικό Θέατρο, Πειραιάς
  • Πέμπτη 28 Ιουλίου / Κηποθέατρο Παπάγου, Αθήνα
  • Τρίτη 30 Αυγούστου / Θέατρο «Αλέξης Μινωτής», Αιγάλεω
  • Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου / Μονή Λαζαριστών, Θεσσαλονίκη

ΚΥΠΡΟΣ

Παρασκευή 3 Ιουνίου / Σκαλί Αγλατζιάς, Λευκωσία

Σάββατο 4 Ιουνίου / Δημοτικό Θέατρο Λεμεσσού, Λεμεσσός

ΑΥΣΤΡΑΛΙΑ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου / Enmore Theatre, Σίδνεϊ

Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου / Thebarton Theatre, Αδελαΐδα

Σάββατο 17 Σεπτεμβρίου / St. Kilda’s Theatre, Μελβούρνη

Πληροφορίες Εισιτηρίων

Η προπώληση εισιτηρίων για τις συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας (28/5), την Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων (11/6) και το Δημοτικό Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» στο Αιγάλεω (30/8) έχει ήδη ξεκινήσει από το δίκτυο Viva.

Για τις υπόλοιπες συναυλίες θα υπάρξουν νεότερες ανακοινώσεις σχετικά με τις τιμές και τα σημεία προπώλησης.

Τιμές Εισιτηρίων: Για τις συναυλίες στο Θέατρο Πέτρας, τη Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το Δημοτικό Θέατρο «Αλέξης Μινωτής» στο Αιγάλεω: A’ Φάση: 13 ευρώ, Β’ Φάση: 15 ευρώ, Γ’ Φάση: 17 ευρώ, Ταμείο: 20 ευρώ.

Σημεία Προπώλησης: Ηλεκτρονικά: viva.gr, Τηλεφωνικά: 11876, Σε όλα τα Viva Spots, (Καταστήματα Wind, Public, Media Markt, Βιβλιοπωλεία Ευριπίδης, Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων, Yoleni’s), Δίκτυο Public, Public on line: http://tickets.public.gr.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα