Όσκαρ 2020: Η Μπίλι Άιλις θα κάνει μία “ειδική” εμφάνιση

Όσκαρ 2020: Η Μπίλι Άιλις θα κάνει μία “ειδική” εμφάνιση
Μπίλι Άιλις Willy Sanjuan/Invision/AP

Η 18χρονη τραγουδίστρια που "σάρωσε" τα βραβεία Grammys την Κυριακή θα προβεί σε "ειδική" εμφάνιση την βραδιά των Όσκαρ, όπως ανακοινώθηκε.

Η πρόσφατα βραβευμένη με Γκράμι Μπίλι Άιλις θα ερμηνεύσει ζωντανά επιτυχίες της στην τελετή των Όσκαρ τον επόμενο μήνα, ανακοίνωσαν την Τετάρτη οι διοργανωτές, πυροδοτώντας φήμες ότι μπορεί τη βραδιά εκείνη να ερμηνεύσει για πρώτη φορά το τραγούδι των τίτλων της νέας ταινίας Τζέιμς Μποντ.

Η 18χρονη Άιλις σάρωσε τα βραβεία Γκράμι την Κυριακή επικρατώντας σε τέσσερις από τις σημαντικότερες κατηγορίες στην 62η τελετή των περίβλεπτων βραβείων της αμερικανικής μουσικής σκηνής–καλύτερου άλμπουμ, τραγούδι της χρονιάς, καλύτερου νέου καλλιτέχνη, καλύτερου ποπ άλμπουμ.

Η Άιλις είναι η δεύτερη μουσικός στην ιστορία του θεσμού που κερδίζει στην ίδια απονομή και τα τέσσερα αυτά Γκράμι.

Η ίδια και η Ακαδημία προχώρησαν στη σχετική ανακοίνωση στους λογαριασμούς τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης αναφέροντας απλά ότι η Άιλις θα κάνει μια “ειδική εμφάνιση” την βραδιά των Όσκαρ.

Η νεαρή από το Λος Άντζελες δεν περιλαμβάνεται στον κατάλογο των αστέρων που θα ερμηνεύσουν τραγούδια, τα οποία έχουν προταθεί για Όσκαρ στην κατηγορία του καλύτερου πρωτότυπου τραγουδιού, ανάμεσά τους και οι Έλτον Τζον, Ιντίνα Μένζελ, Σύνθια Ερίβο, Ράντι Νιούμαν και η ηθοποιός Κρίσυ Μετς.

Στις αρχές του μήνα ανακοινώθηκε ότι η τραγουδίστρια του “Bad Guy” είχε γράψει και επρόκειτο να ηχογραφήσει το τραγούδι των τίτλων για την νέα ταινία του διάσημου πράκτορα με τίτλο “No Time to Die”.

Το τραγούδι πάντως δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμη ενόψει της κυκλοφορίας της ταινίας τον Απρίλιο.

Τα τραγούδια των τίτλων στις ταινίες του Τζέιμς Μποντ έχουν μακρά ιστορία στα Όσκαρ. Η Αντέλ κέρδισε Όσκαρ για το καλύτερο πρωτότυπο τραγούδι το 2012 με την ταινία “Skyfall” και ο Σαμ Σμιθ το 2016 με την ταινία “Spectre”.

Τα Όσκαρ θα απονεμηθούν σε μια λαμπρή τελετή στο Χόλιγουντ στις 9 Φεβρουαρίου.

Κέρδισαν Βραβεία? Κέρδισαν μία θέση στη Nova. Απόλαυσε βραβευμένες ταινίες της χρονιάς με Nova Cinema pack μόνο με 19,90€ το μήνα!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα