Συγκλονίζει ο Φιλ Κόλινς: “Δεν μπορώ να παίξω ντραμς, μετά βίας κρατάω τις μπαγκέτες”

Συγκλονίζει ο Φιλ Κόλινς: “Δεν μπορώ να παίξω ντραμς, μετά βίας κρατάω τις μπαγκέτες”
Ο Φιλ Κόλινς σε εμφάνιση το 2018 στο Μεξικό 2021 Rebecca Blackwell/AP

Προβλήματα υγείας έχουν καταβάλει τον 70χρονο Φιλ Κόλινς, ο οποίος αποκάλυψε ότι πλέον δεν μπορεί να παίζει ντραμς.

Σε μια συγκλονιστική αποκάλυψη προχώρησε ο Φιλ Κόλινς. Ο 70χρονος καλλιτέχνης δήλωσε ότι δεν είναι πλέον σε θέση να παίζει ντραμς λόγω προβλημάτων υγείας που αντιμετωπίζει.

Ο δημοφιλής τραγουδοποιός εμφανίστηκε σε εκπομπή του BBC με τα μέλη του συγκροτήματος Genesis για να προωθήσει την περιοδεία επανένωσης του γκρουπ και τόνισε ότι ο γιος του, Νικ Κόλινς, θα είναι αυτός που θα παίζει ντραμς.

Για το ότι δεν μπορεί να παίξει το αγαπημένο του μουσικό όργανο, ο Κόλινς είπε: “Θα μου άρεσε πολύ, αλλά ξέρετε, θέλω να πω, δεν μπορώ να κρατήσω την μπαγκέτα με αυτό το χέρι. Έτσι, υπάρχουν ορισμένα φυσικά πράγματα που με εμποδίζουν”.

Παραδέχτηκε ότι θα του άρεσε πολύ να παίζει με τον γιο του, λέγοντας: “Είμαι κάπως σωματικά δοκιμασμένος, κάτι που είναι πολύ απογοητευτικό γιατί θα μου άρεσε να παίζω εκεί με τον γιο μου”. Αντ’ αυτού, θα τραγουδήσει με το συγκρότημα.

Όταν τελειώσει αυτή η περιοδεία, που καθυστέρησε λόγω της πανδημίας του κορονοϊού, ο Κόλινς δεν είναι σίγουρος ότι θα περιοδεύσει άλλο. “Νομίζω ότι ναι, σκέφτομαι γενικά για μένα, δεν ξέρω αν θέλω να ξαναβγώ στο δρόμο”.

Ο Κόλινς ταλαιπωρήθηκε από μια σειρά από κατάγματα όλα αυτά τα χρόνια και το 2015 υποβλήθηκε σε επέμβαση στην πλάτη που του προκάλεσε νευρική βλάβη. Το 2017 έπεσε, με αποτέλεσμα να χρησιμοποιεί μπαστούνι για βοήθεια στο περπάτημα.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα