Τέιλορ Σουίφτ: Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε

Τέιλορ Σουίφτ: Τα ρεκόρ είναι για να σπάνε
Η Τέιλορ Σουίφτ Jordan Strauss/Invision/AP

Το Spotify ανακοίνωσε ότι το στριμάρισμα για το δεύτερο ξαναηχογραφημένο άλμπουμ της Αμερικανίδας σταρ κατέρριψε την προηγούμενη (δική της) επίδοση.  

Με πωλήσεις πάνω από 200 εκατομμύρια δίσκους διεθνώς, με 11 βραβεία Γκράμι, 32 Αμερικανικά Μουσικά Βραβεία ΑΜΑ (τα περισσότερα από οποιονδήποτε άλλον ή άλλη) και 49 Ρεκόρ Γκίνες για διάφορα πιθανά κι απίθανα επιτεύγματά της, η 31χρονη Τέιλορ Σουίφτ είναι, όσο και πεις, συνηθισμένη στις πρωτιές.

Και μπορεί στα βραβεία Billboard και στα ΑΜΑ να την είχαν χρίσει κορυφαία γυναίκα και καλλιτέχνη της δεκαετίας 2010, αλλά και η νέα δεκαετία έχει ήδη αποδειχτεί πεδίο δόξης λαμπρό για την τραγουδοποιό που από αστέρι της κάντρι έχει πια γίνει αστέρι σε ό,τι καταπιαστεί.

Δεδομένου, λοιπόν, ότι με το έμπα της τρέχουσας δεκαετίας το στρίμινγκ στρογγυλοκάθισε για τα καλά στην ζωή μας και λόγω πανδημίας, η Τέιλορ λογίζεται πια και ως βασίλισσα του στρίμινγκ. Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση του Spotify η Σουίφτ έσπασε ένα ακόμη ρεκόρ της πλατφόρμας την περασμένη Παρασκευή, μέρα κυκλοφορίας του άλμπουμ «Red (Taylor’s Version)».

Το «Red (Taylor’s Version)», το λοιπόν, έγινε το άλμπουμ γυναίκας καλλιτέχνιδας με τα περισσότερα στριμαρίσματα σε μια μέρα με 90,8 εκατομμύρια ιντερνετικές θεάσεις! Αλλά κι η προηγούμενη κορυφαία επίδοση, με 78,7 εκατομμύρια streams σε μια μέρα, πάλι της Σουίφτ ήταν. Σημειώθηκε τον Ιούλιο του ’20 με το άλμπουμ της «folkore», την μια από τις δυο δουλειές που η ακάματη όμορφη σταρ κυκλοφόρησε εν μέσω καραντίνας.

Ανακτώντας τα δικαιώματά της

Να θυμίσουμε εδώ, ότι το «Red(Taylor’s Version)», με εκείνη την σημαντικότατη ειδοποιό παρένθεση από δίπλα, είναι το δεύτερο άλμπουμ της Σουίφτ που επανακυκλοφορεί με την δική της βούλα, και με όλα τα δικαιώματα χρήσης στα χέρια της (το αρχικό «Red» είχε βγει το 2012). Διότι τον Αύγουστο του 2019 η ωραία Τέιλορ είχε βγει και εξαγγείλει πως προτίθεται να ξαναηχογραφήσει τα έξι πρώτα άλμπουμ της, έτσι ώστε οι πρωτότυπες εγγραφές (master redording) τους, που βρίσκονταν στα χέρια της Disney, να μην αποφέρουν κέρδη σε τρίτους.

Το ‘πε και το κάνει, λοιπόν, η Τέιλορ Σουίφτ, η δουλειά της τής ανήκει, ladies and gentlemen. Κι έτσι μετά το «Fearless (Taylor’s Version)», που κυκλοφόρησε αρχές Απριλίου, ήρθε και το δεύτερο άλμπουμ, και έπεται και συνέχεια, βέβαια. Που, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα δεδομένα, δεν αποκλείεται να χαρίσει κι άλλες πρωτιές στην κορυφαία Αμερικανίδα σταρ.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα