Το Release Athens επιστρέφει και “κάνει ζέσταμα” στο Athens City Festival

Το Release Athens επιστρέφει και “κάνει ζέσταμα” στο Athens City Festival
Afroditi_Zaggana

Η ομάδα του Release Athens και το Athens City Festival του Δήμου Αθηναίων δίνουν ένα ισχυρό μουσικό στίγμα στο κέντρο της Αθήνας, αλλά και μία πρόγευση των όσων θα ακολουθήσουν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο!

Το Release Athens δεν είναι απλώς ένα φεστιβάλ που γεμίζει μουσικά τα βράδια του Ιουνίου και του Ιουλίου για τους κατοίκους του λεκανοπεδίου και τους επισκέπτες της Αθήνας. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός που ζει, αναπνέει και αναπτύσσεται μέσα και μαζί με την πόλη.

Το Release είναι Athens και η ομάδα του Release δε λείπει από το μεγάλο φεστιβάλ της πόλης, το Athens City Festival. Έτσι, ο πεζόδρομος της Ερμού αποκτά ένα μοναδικό μουσικό χώρο από όπου αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί και καταξιωμένοι μουσικοί, παρουσιάζουν τη δουλειά τους, διασκεδάζοντας πιστούς οπαδούς και τυχαίους περαστικούς, δίνοντας το στίγμα μιας πόλης που πάντα έχει κάτι να προσφέρει.

Afroditi_Zaggana

Μία “πρόγευση” των όσων έρχονται!

Η ομάδα του Release Athens “κάνει ζέσταμα” στο κέντρο της Αθήνας δίνοντας ένα ισχυρό μουσικό στίγμα και μία πρόγευση των όσων θα ακολουθήσουν τον Ιούνιο και τον Ιούλιο, συμμετέχοντας στη μεγάλη γιορτή της Αθήνα, το “Athens City Festival“.

Από την Τετάρτη 24 Μαΐου και έως τις 3 Ιουνίου ένας μοναδικός μουσικός χώρος έχει στηθεί στο Σύνταγμα στο πλαίσιο του Athens City Festival, στην αρχή του πεζόδρομου της Ερμού και εκεί αγαπημένοι ραδιοφωνικοί παραγωγοί του Athens Voice 102.5 διασκεδάζουν καθημερινά, από τις 11:00 το πρωί, χιλιάδες περαστικούς με τις μουσικές τους επιλογές.

Afroditi_Zaggana

Το βράδυ, από τις 19:30 μέχρι τις 20:30, γνωστοί και καταξιωμένοι καλλιτέχνες της εγχώριας μουσικής σκηνής εμφανίζονται ζωντανά, δίνοντας ρυθμό στα βράδια μας.

Από τον ιδιοσυγκρασιακό D3lta, το εκρηκτικό δίδυμο των String Demons και τη μοναδική Idra Kayne έως τη διαγαλαξιακή cover band των The Wedding Singers και από τον vintage dream-pop Monsieur Minimal και τις ατμοσφαιρικές συνθέσεις του RSN έως την κοσμική μπάντα του Toni Buzolotto και τους χορευτικά ρετρό The Jitterbugs.

Το πρόγραμμα των εμφανίσεων:

  • Τετάρτη 24/5 – D3lta
  • Πέμπτη 25/5 – Idra Kayne
  • Παρασκευή 26/5 – The Wedding Singers
  • Σάββατο 27/5 – String Demons
  • Δευτέρα 29/5 – RSN
  • Τρίτη 30/5 – Toni Buzolotto Cosmic Club
  • Τετάρτη 31/5 – The Jitterbugs
  • Πέμπτη 1/6 – Monsieur Minimal
  • Παρασκευή 2/6 – The Wedding Singers
  • Σάββατο 3/6 – String Demons
Afroditi_Zaggana

Όσα ανυπομονούμε να δούμε στο Release Athens

Το συναυλιακό πρόγραμμα του Release γίνεται σημείο αναφοράς του φετινού καλοκαιριού μας, με προμετωπίδα ένα τριήμερο line up-φωτιά στις 20, 21 και 23 Ιουνίου.

Το απόλυτο pop icon Rosalia με το εθιστικό “Motomami” και το πιο καυτό όνομα της βρετανικής ραπ ο Central Cee σηκώνουν την αυλαία του Release X Nostos (20/6). Τη σκυτάλη παίρνουν οι Νορβηγοί Röyksopp και η Tash Sultana (21/6) για να ακολουθήσει η θεά της πανκ Siouxsie Sioux με τους Echo & The Bunnymen και τους Ladytron στην Πλατεία Νερού, ενώ απέναντι στο Ξέφωτο την ίδια βραδιά κάνουν πάρτι οι Νεοϋορκέζοι Interpol με τους Viagra Boys και τους The Haunted Youth (23/6).

Afroditi_Zaggana

Και αυτή είναι μόνο η αρχή, γιατί τα ονόματα που περιμένουμε ανυπόμονα να δούμε να σαρώνουν τη σκηνή δεν έχουν τέλος! Ακολουθούν οι ατμοσφαιρικοί Madrugada (25/6), οι παντοτινά δικοί μας Stereo Nova (15/7), οι σαρωτικοί Arctic Monkeys (18+19/7) και οι “Firestarters” Prodigy με τους “Screamadelica” Primal Scream (21/7). Οι θρύλοι του χιπ-χοπ Wu-Tang Clan (27/7) “γράφουν” τον επίλογο φέρνοντας στην Πλατεία Νερού τον πολυσυλεκτικό ήχο των δρόμων της Νέας Υόρκης.

Φυσικά από το Release 2023 δεν θα μπορούσε να λείπει ο “σκληρός ήχος” με κορυφαίες μέταλ μπάντες να δίνουν εκκωφαντικά το παρών. Ανάμεσά τους οι: Nightwish (07/6), Helloween (17/6), Amon Amarth (28/6), Parkway Drive (27/6) και Disturbed (26/6).

Ολες οι πληροφορίες για το Release Athens 2023 στο www.releaseathens.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα