Τα αυξημένα κρούσματα αναβάλλουν τον πολυαναμενόμενο “Θείο Βάνια” του Δημήτρη Καραντζά

Τα αυξημένα κρούσματα αναβάλλουν τον πολυαναμενόμενο “Θείο Βάνια” του Δημήτρη Καραντζά

Αυτό που όλοι φοβόμασταν μάλλον αρχίζει και γινεται πράξη και σιγά σιγά τα μέιλ μας γεμίζουν από μεταθέσεις πρεμιέρων και αναβολές παραστάσεων.

Αυτό που όλοι φοβόμασταν με την επέλαση της μετάλλαξης Ομικρον, μάλλον αρχίζει και γινεται πράξη και σιγά σιγά τα μέιλ μας γεμίζουν από μεταθέσεις πρεμιέρων και αναβολές παραστάσεων.

Στο ζοφερό κλίμα των ημερών αναβάλλεται η πολυαναμενόμενη παράσταση “Θείος Βάνιας” που θα έκανε πρεμιέρα στις 26 Φεβρουαρίου σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά στο θέατρο Προσκήνιο με πρωταγωνιστές τους Χρήστο Λούλη, Ξένια Καλογεροπούλου, Νίκο Χατζόπουλο, Θεοδώρα Τζήμου, Ηρώ Μπέζου, Φιντέλ Ταλαμπούκα, Μαρία Φιλίνη και Αντώνη Αντωνόπουλο. Η παράσταση μεταθέτει δυστυχώς την πρεμιέρα της για τον Οκτώβριο του 2022.

Η ανακοίνωση του θεάτρου

“Το Θέατρο Προσκήνιο με λύπη και αγωνία για τις ημέρες που ζούμε, ανακοινώνει την μετάθεση της πρεμιέρας της παράστασης «Ο Θείος Βάνιας» του Άντον Τσέχωφ, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, για τον Οκτώβριο του 2022.

Η παράσταση «Φαίδρα», της Μαρίνας Τσβετάγιεβα, σε σκηνοθεσία Δημήτρη Καραντζά, θα συνεχίσει τον επιτυχημένο κύκλο των παραστάσεων της στο θέατρο Προσκήνιο. (Πληροφορίες παραστάσεων ΕΔΩ)

Με την ευχή να περάσουν γρήγορα οι δύσκολες αυτές μέρες με υγεία και ασφάλεια για όλους. Να είναι το 2022 μια καλή και δημιουργική χρονιά”.

Σημειώστε πως στο Θέατρο Οδού Κεφαλληνίας, συνεχίζονται αδιάλειπτα οι πρόβες για το αριστούργημα του Ευγένιου ο΄ ΝηλΜακρύ ταξίδι της μέρας μέσα στη νύχτας”, που σκηνοθετεί ο Δημήτρης Καραντζάς. Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για τις 18 Φεβρουαρίου και πρωταγωνιστούν οι: Μπέτυ Αρβανίτη, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Βασίλης Μαγουλιώτης, Ελίνα Ρίζου, Αινείας Τσαμάτης.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα