"Επιχείρηση: Elgin Express" - Το συναρπαστικό βιβλίο του Ρόμπερτ Πεφάνη

Τα Ελγίνεια Μάρμαρα στο Βρετανικό Μουσείο
Τα Ελγίνεια Μάρμαρα στο Βρετανικό Μουσείο EUROKINISSI

Το πρώτο βιβλίο του Ρόμπερτ Πεφάνης με θέμα την επιστροφή των Ελγίνειων Μαρμάρων στην Αθήνα κυκλοφορεί στις 27 Απριλίου 2022 από τις εκδόσεις Σταφυλίδη.

Κυκλοφορεί στις 27 Απριλίου 2022 από τις εκδόσεις Σταφυλίδη το πρώτο βιβλίο του Ρόμπερτ Πεφάνης με τίτλο "Επιχείρηση: Elgin Express".

Έχοντας εξαντλήσει κάθε διαπραγμάτευση για την νόμιμη επιστροφή των κλαπέντων αρχαιοτήτων, η Ελληνική Κυβέρνηση έχει πλέον μειώσει τη διπλωματική πίεση. Τα Ελγίνεια Μάρμαρα φαίνεται να έχουν ριζώσει στο Λονδίνο. Ένας δισεκατομμυριούχος εφοπλιστής χρηματοδοτεί μια ομάδα πρώην πρακτόρων, στρατιωτικών και τυχοδιωκτών, να αφαιρέσει τα Ελγίνεια Μάρμαρα από το Βρετανικό Μουσείο και να τα επιστρέψει στην πατρίδα τους. Με οποιοδήποτε κόστος!

ADVERTISING

Η ιστορία ακολουθεί την εξέλιξη της αποστολής, τους κινδύνους που παραμονεύουν, καθώς κάθε μέλος της ομάδας, μάχεται να ξεφύγει από εχθρούς, λάθη, τραύματα του παρελθόντος. Αυτό που τους ενώνει είναι η ανάγκη εξιλέωσης. Η επιχείρηση καταλήγει σε ανθρωποκυνηγητό που εκτυλίσσεται από το κοσμοπολίτικο Λονδίνο, την Σλοβακία, τα Βαλκάνια, μέχρι την ξεχασμένη από τον χρόνο, Υπερδνειστερία!

Ποιος είναι ο Ρόμπερτ Πεφάνης

Ο Ρόμπερτ Πεφάνης σπούδασε Marketing στο Αμερικανικό Κολλέγιο Ελλάδος και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στο University of Leicester.

Έχει διδάξει Επικοινωνία και Δημοσιογραφία σε πανεπιστήμια και κολέγια στην Ελλάδα, τη Σερβία και τη Ρουμανία.

Ρόμπερτ Πεφάνης
Ρόμπερτ Πεφάνης FACEBOOK


Συχνός συνεργάτης σε θέματα Πολιτικής, Επικοινωνίας και Επικαιρότητας στις ιστοσελίδες huffpost.gr, ethnos.gr, fortunegreece.com, mononews.gr και presspublica.gr.

Η «Επιχείρηση: Elgin Express» είναι το πρώτο του βιβλίο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: βιβλίο, Γλυπτά Παρθενώνα
SHARE:

24Media Network