Πώς θα κινηθούν τα μέσα μεταφοράς

Μέσα Μαζικής Μεταφοράς
Μέσα Μαζικής Μεταφοράς EUROKINISSI

Αλλαγές στα δρομολόγια των ΜΜΜ την Τετάρτη και την Πέμπτη στο πλαίσιο της 48ωρης απεργίας της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ. Διαβάστε αναλυτικά στο NEWS 247 πώς θα κινηθούν

Με στάσεις εργασίας θα συμμετάσχουν τα μέσα μαζικής μεταφοράς στη 48ωρη απεργία της ΓΣΕΕ και της ΑΔΕΔΥ την Τετάρτη 19 και την Πέμπτη 20 Οκτωβρίο.

Συγκεκριμένα, την Τετάρτη και την Πέμπτη το Μετρό δεν θα λειτουργήσει από την έναρξη της βάρδιας στις 5:00 το πρωί μέχρι και τις 9:00 το πρωί.

ADVERTISING

Την υπόλοιπη ημέρα θα λειτουργήσει κανονικά. Τα δρομολόγια στο τμήμα Δουκ. Πλακεντίας-Αεροδρόμιο της γραμμής 3 δεν θα εκτελούνται λόγω της απεργίας του Προαστιακού.

Τα λεωφορεία και τα τρόλεϊ, θα πραγματοποιήσουν στάσεις εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 9:00 το πρωί και από τις 21:00 το βράδυ μέχρι τη λήξη της βάρδιας.

Στο τραμ, την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας έως τις 8:οο π.μ. και από τις 20:00 έως τη λήξη της βάρδιας. Την Πέμπτη οι εργαζόμενοι θα τραβήξουν χειρόφρενο από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 8:00 το πρωί.

Στον ΗΣΑΠ, την Τετάρτη τα δρομολόγια θα πραγματοποιούνται από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 18:00 το απόγευμα.

Την Πέμπτη θα γίνει στάση εργασίας από την έναρξη της βάρδιας μέχρι τις 09:00 το πρωί και την υπόλοιπη ημέρα ο ηλεκτρικός θα λειτουργήσει κανονικά.

SHARE:

24Media Network