Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η απόλυτη ανατροπή στη δεύτερη σεζόν

Άγριες Μέλισσες: Έρχεται η απόλυτη ανατροπή στη δεύτερη σεζόν
Στιγμιότυπο από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Ο ενωμοτάρχης από τις "Άγριες Μέλισσες" έκανε spoiler για τη δεύτερη σεζόν της σειράς. Θα δούμε τη ζωή των ηρώων του Διαφανίου αλλιώς.

Οι τηλεθεατές της κορυφαίας δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“, παρακολουθούν αυτή την περίοδο σε επανάληψη τα επεισόδια, εφόσον τα γυρίσματα διακόπηκαν λόγω της εξάπλωσης του κορονοϊού και αναμένεται να ξεκινήσουν πάλι, όταν οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες.

Ωστόσο, μαθαίνουμε διάφορες πληροφορίες σχετικά με τη συνέχεια της σειράς, η οποία θα συνεχιστεί και δεύτερη σεζόν. Συγκεκριμένα, τις αποκαλύψεις έκανε ο ηθοποιός Γιώργος Ζουξές, που υποδύεται με επιτυχία τον ενωμοτάρχη του Διαφανίου, σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, ο οποίος είχε μιλήσει στην εκπομπή “Happy Day” πριν την επιβολή της καραντίνας, δήλωσε πως η δεύτερη σεζόν θα στηρίζεται στη ζωή των πρωταγωνιστών πέντε χρόνια μετά από τις τρέχουσες εξελίξεις, ενώ ο “Ενωμοτάρχης” θα αποκτήσει σύντροφο.

Είπε χαρακτηριστικά: “Το μόνο που ξέρω και μπορώ να πω σίγουρα, είναι ότι η επόμενη σεζόν, όσον αφορά στη σειρά, θα είναι 5 χρόνια μετά. Μπορεί να έχω φέρει και καμία από τη Λάρισα εγώ. Όλοι οι υπόλοιποι λένε ότι θα παντρευτώ τη Ρίζω. Εγώ ειλικρινά δεν ξέρω κάτι”.

Θυμηθείτε τι θα δούμε στα νέα επεισόδια, όταν ξεκινήσει ξανά η σειρά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα