Άγριες Μέλισσες: Η Δρόσω πάει για έκτρωση - Τι θα δούμε απόψε

Η Δρόσω από τις "Άγριες Μέλισσες"
Η Δρόσω από τις "Άγριες Μέλισσες" GLOMEX

Η Ελένη δέχεται να παντρευτεί τον Κυπραίο, ενώ η Ασημίνα της αποκαλύπτει τη σχέση του με την Μυρσίνη. Τι θα δούμε στις "Άγριες Μέλισσες" την Τρίτη.

Απανωτές οι εξελίξεις και οι ανατροπές αυτή τη βδομάδα στις "Άγριες Μέλισσες", την κορυφαία δραματική σειρά του ΑΝΤ1, που καθηλώνει τους τηλεθεατές.

Έρχονται τα πάνω κάτω στη ζωή των χαρακτήρων στο Διαφάνι, αφού η Δρόσω αποκάλυψε στον Νικηφόρο ότι είναι έγκυος στο παιδί του, η Ελένη δέχτηκε την πρόταση γάμου του Κυπραίου και η Ασημίνα ανακάλυψε τα πάρε-δώσε του ιδίου με τη Μυρσίνη.

ADVERTISING

Διαβάστε εδώ τα spoilers για τον γάμο Ελένης - Κυπραίου και το πώς ο Κωνσταντής θα καταστρέψει τις Σταμίρενες.

Τι θα δούμε απόψε


Ο Κυπραίος, ευτυχισμένος που δέχτηκε η Ελένη να τον παντρευτεί, καταφέρνει να την πείσει να κάνουν έναν κανονικό γάμο, με τους φίλους και την οικογένειά της. Η Μυρσίνη δεν είναι διατεθειμένη να του το κάνει εύκολο και πάει να τον βρει, χωρίς να καταλάβει την Ασημίνα που την ακολουθεί. Θα αλλάξει γνώμη η Ελένη όταν η Ασημίνα θα τις αποκαλύψει την ερωτική σχέση του Κυπραίου με τη Μυρσίνη; Θα καταλάβουν οι αδερφές Σταμίρη πόσο κινδυνεύουν, αυτές και τα μυστικά τους, από τον Κυπραίο; Ο Τόλλιας αποκτάει όλο και μεγαλύτερη οικειότητα με την Ουρανία ενώ ο Κυριάκος είναι αποφασισμένος να την κερδίσει πάλι κι επιστρέφει στο σπίτι τους, με το ζόρι. Ο Κλεομένης επιστρέφει με την Πηνελόπη από το γαμήλιο ταξίδι και δείχνει την πρόθεσή του να υποστηρίξει τον Κωνσταντή. Ο Νικηφόρος με τη Δρόσω πηγαίνουν κρυφά στο γυναικολόγο αποφασισμένοι να βάλουν τέρμα σ’ αυτήν την εγκυμοσύνη, που μπορεί να τους διαλύσει όλους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες, ΑΝΤ1
SHARE:

24Media Network