Άγριες Μέλισσες, spoiler: Ο Κωνσταντής καταστρέφει τις Σταμίρενες

Άγριες Μέλισσες, spoiler: Ο Κωνσταντής καταστρέφει τις Σταμίρενες
Ο Κωνσταντής στις Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Το spoiler για τις "Άγριες Μέλισσες" μαρτυρά πως ο Κωνσταντής θα γίνει ρεζίλι και για να εκδικηθεί τις Σταμίρενες θα βάλει φωτιά στο σπίτι της Ελένης.

Τρέχουν οι εξελίξεις στις “Άγριες Μέλισσες“, την κορυφαία δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, που καθηλώνει τους τηλεθεατές σχεδόν καθημερινά, ενώ αναμένονται ακόμη περισσότερες ανατροπές στα επεισόδια της ερχόμενης βδομάδας.

Μέχρι στιγμής είδαμε πως η Δρόσω ανακοίνωσε στον Νικηφόρο ότι είναι έγκυος, ενώ ξέρουμε πως η Ελένη θα δεχτεί λίγο αργότερα την πρόταση γάμου που της έκανε ο Κυπραίος.

Ωστόσο, σύμφωνα με spoiler που κυκλοφορεί, ο γάμος δεν θα γίνει. Παράλληλα, η Κάτια Δανδουλάκη έδωσε το δικό της spoiler σχετικά με τη σχέση της Ανέτ και του Μελέτη σε συνέντευξή της.

Αυτές τις μέρες, όμως, μαθαίνουμε κάτι ακόμα για τη συνέχεια του σεναρίου, το οποίο αφορά στον Κωνσταντή, που για να εκδικηθεί τις Σταμίρενες θα βάλει φωτιά στο σπίτι της Ελένης.

Όπως είπαν στο Πρωινό:

“Η Δρόσω είναι έγκυος και ξέρουμε ότι το παιδί είναι του Νικηφόρου. Ο Κωνσταντής, όμως, γυρνάει σε όλο το χωριό και λέει ότι έχει πάει κι αυτός με την Δρόσω για να υπερηφανευτεί. Μέχρι που κάποια στιγμή γίνεται μεγάλο κακό και μαζεύονται όλοι στον ενωμοτάρχη κι εκεί ο Κωνσταντής γίνεται ρεζίλι. Στο Διαφάνι, παράλληλα, είναι Απόκριες εκείνη την περίοδο και ο Κωνσταντής, επειδή έγινε ρεζίλι στον ενωμοτάρχη, για να εκδικηθεί όλες τις αδελφές Σταμίρη, πάει και βάζει φωτιά στο σπίτι της Λενιώς. Το θέμα είναι, θα καταρρεύσει όλο το πατρικό των αδελφών Σταμίρη; Πολύ τραγικές στιγμές”.

Επίσης, τρεις εκ των πρωταγωνιστών της σειράς έκαναν αποκαλύψεις για τη συνέχεια…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα