Άγριες Μέλισσες: Η σπαρακτική σκηνή της Κάτιας Δανδουλάκη – Καθηλωτικές εξελίξεις

Άγριες Μέλισσες: Η σπαρακτική σκηνή της Κάτιας Δανδουλάκη – Καθηλωτικές εξελίξεις
Σκηνή από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Το Πρωινό πρόβαλε την σπαρακτική σκηνή που η Κάτια Δανδουλάκη και τηλεοπτική Ανέτ μαθαίνει ότι είναι η μητέρα του Μελέτη, στη σειρά Άγριες Μέλισσες

Οι εξελίξεις και στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της σειράς του ΑΝΤ1 ήταν κάτι παραπάνω από δραματικές, μιας και οι ανατροπές ήταν πολλές.

Ο έλεγχος στο φορτηγό των Σεβαστών αποδεικνύεται μάταιος, οδηγώντας τον Προύσαλη στα όριά του. Ο Νικηφόρος συνεχίζει την προσπάθεια να ανατρέψει τα σχέδια του πατέρα του και προσπαθεί να πείσει τον Θεοτόκη να του δώσει την έκθεση. Η Ασημίνα, αποφασισμένη να προχωρήσει με το σχέδιο της ψεύτικης εγκυμοσύνης.

Από την άλλη, ο Λάμπρος είναι αποφασισμένος να πάρει διαζύγιο παρά τις αντιρρήσεις της γυναίκας του, Θεοδοσίας. Τέλος, η Ελένη κάνει αγώνα για να κρατήσει τις ισορροπίες ανάμεσα στις αδελφές της χωρίς να καταλάβει κάτι ο Κυπραίος, που όμως υποψιάζεται πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους.

Η σκηνή όμως που συγκλόνισε τους τηλεθεατές στο χθεσινοβραδινό επεισόδιο της δραματικής σειράς “Άγριες Μέλισσες” ήταν όταν η Ανέτ έμαθε ότι ο Μελέτης είναι ο γιος της. Στο επόμενο επεισόδιο ο αδερφός της, ο Δούκας θα παραδεχθεί ότι όντως είναι ο γιος της.

Δείτε παρακάτω τη συγκλονιστική σκηνή του επεισοδίου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα