Άγριες Μέλισσες: Πώς υποδέχτηκε το twitter την επιστροφή της σειράς

Άγριες Μέλισσες: Πώς υποδέχτηκε το twitter την επιστροφή της σειράς
Η Λενιώ από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Το hashtag #AgriesMelisses είχε σιγήσει το προηγούμενο διάστημα, αλλά επανήλθε δριμύτερο. Πώς σχολίασε το twitter το πρώτο επεισόδιο μετά την καραντίνα.

Επέστρεψαν στην οθόνη μας το βράδυ της Δευτέρας (18/05) οι “Άγριες Μέλισσες”, η κορυφαία δραματική σειρά του ΑΝΤ1, μετά από δύο μήνες, αφού τα γυρίσματα είχαν “παγώσει” λόγω της πανδημίας του κορονοϊού. 

Η επιστροφή με τα νέα επεισόδια ήταν δυναμική, αφού είδαμε τον Δούκα να βάζει φωτιά στο Διαφάνι και να καίει την περιουσία των ανθρώπων του χωριού, αλλά και τον Κλεομένη να πέφτει στην παγίδα που του έστησαν οι Μελέτης και Κωνσταντής, με δόλωμα τον Δημητράκη. 

Το twitter, που παίρνει “φωτιά” κατά τη διάρκεια της προβολής των επεισοδίων, επανήλθε με νέα σχόλια και αστείες αναφορές για τους ήρωες της σειράς. Το hashtag #AgriesMelisses είχε σιγήσει το προηγούμενο διάστημα, λόγω των επαναλήψεων, αλλά επανήλθε δριμύτερο. 

Οι τουιτεράδες ήταν ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι το βράδυ της Δευτέρας, αλλά και πολύ ανυπόμονοι έως ότου να ξεκινήσει το νέο επεισόδιο, και δεν παρέλειψαν να εκφράσουν τη χαρά τους για τη μεγάλη επιστροφή. Παράλληλα, δεν έλειψαν τα σχόλια για τον κορονοϊό και την καραντίνα, τα οποία συνέδεσαν εύστοχα με τη σειρά.

Δείτε παρακάτω πώς υποδέχτηκε το twitter την επιστροφή των “Άγριων Μελισσών”:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα