Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Λενιώ στη φυλακή

Άγριες Μέλισσες – Spoiler: Η Λενιώ στη φυλακή
Η "Λενιώ" από τις "Άγριες Μέλισσες" ΑΝΤ1

Τα spoilers για τις "Άγριες Μέλισσες" θέλουν τη Λενιώ να συλλαμβάνεται και να μπαίνει στη φυλακή. Πώς θα οδηγηθεί εκεί η ηρωίδα και γιατί;

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στη δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1, “Άγριες Μέλισσες“, ενώ οι ανατροπές στην ιστορία διαδέχονται η μία την άλλη.

Παράλληλα, διάφορα spioilers ενημερώνουν τους τηλεθεατές για τη συνέχεια του σεναρίου, αποκαλύπτοντας σημαντικές πληροφορίες για τη σειρά.

Μετά τα spoilers για τη σχέση Μελέτη και Ανέτ, αλλά και το μυστικό ανάμεσα στον Θωμά και τον Νέστορα, άλλο ένα έρχεται στο φως και αφορά τη Λενιώ.

Όπως μετέδωσε το Πρωινό, σύμφωνα με το περιοδικό My Tv, η Ελένη Σταμίρη θα συλληφθεί και θα βρεθεί στη φυλακή για τον φόνο του Σέργιου.

Συγκεκριμένα, αυτή η εξέλιξη θα έρθει μετά από την “εισβολή” της Πολίτσσας μάντισσας Σμαρώς στη σειρά, την οποία θα υποδυθεί η Ευαγγελία Μουμούρη.

Η Σμαρώ θα πλησιάσει τη Μυρσίνη για να της αποσπάσει χρήματα, η οποία θα της εκμυστηρευτεί τις υποψίες της για τις Σταμίρενες και διάφορα μυστικά.

Η μάντισσα θα φέρει τα πάνω – κάτω στο Διαφάνι και κάπου ανάμεσα στα ψέματα και τις αλήθειες της, όσα ξέρει και όσα φαντάζεται, η Λενιώ θα “πιαστεί” στην παγίδα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα