Άγριες Μέλισσες: Στα “μαχαίρια” οι αδελφές Σταμίρη – Κοντά στην αλήθεια Ανέτ και Νέστορας

Άγριες Μέλισσες: Στα “μαχαίρια” οι αδελφές Σταμίρη – Κοντά στην αλήθεια Ανέτ και Νέστορας
Άγριες Μέλισσες ΑΝΤ1

Συνεχίζονται οι απανωτές εξελίξεις στις "Άγριες Μέλισσες". Η Δρόσω είναι έτοιμη να προδώσει ξανά την Ασημίνα. Η Ανέτ πλησιάζει στην αλήθεια για τον γιο της.

Οι “Άγριες Μέλισσες” επέστρεψαν δυναμικά και με νέα επεισόδια στον ΑΝΤ1, προσελκύοντας ξανά το τηλοπτικό κοινό με τις απανωτές εξελίξεις τους.

Την Τετάρτη 20/05 θα δούμε:

Η παρουσίαση από την τοπική εφημερίδα των γεγονότων της μαύρης νύχτα του Διαφανίου ως παράνομη κίνηση των αγροτών κι η προφυλάκιση δύο από αυτών, προκαλεί τη δυσφορία και την αντίδραση όλου του χωριού. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας επιστρέφει ανακουφισμένος στο σπίτι του, με τον αέρα του νικητή.

Η Ασημίνα αρχίζει και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Ελένη και τη Δρόσω. Η Μυρσίνη συναντάει κρυφά τον Κυπραίο, προσπαθώντας να μάθει αν θα κρατήσει το μυστικό για τη σχέση τους, ενώ η Ματίνα εμφανίζεται ξαφνικά και ομολογεί στην Ανέτ το φριχτό ψέμα του αδελφού της για την έρευνα του γιου της.

Η Θεοδοσία συναντάει και πάλι κρυφά τον Βασταρδή, την περιμένει, όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος θα δει τον Κυπραίο και την Ελένη σε μια ιδιαίτερη στιγμή που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους.

Το trailer της Τετάρτης:

Spoiler:

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα