Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί ανάμεσα στον γυναικολόγο και τη Θεοδοσία

Άγριες Μέλισσες: Τι θα συμβεί ανάμεσα στον γυναικολόγο και τη Θεοδοσία
Ο Δημήτρης Σαμόλης στις Άγριες Μέλισσες Instagram / @dimitris_samolis

Ο Δημήτρης Σαμόλης μίλησε για την είσοδό του στις "Άγριες Μέλισσες" και τον ρόλο του γυναικολόγου, ενώ προέβη σε αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς

Συνέντευξη στο Πρωινό παραχώρησε ο Δημήτρης Σαμόλης, ο οποίος μίλησε για την είσοδό του στη σειρά “Άγριες Μέλισσες“, στον ρόλο του γυναικολόγου με το όνομα Αλέξανδρος Βασταρδής.

Ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής προέβη σε αποκαλύψεις για τη συνέχεια της σειράς του ΑΝΤ1, ενώ ανέφερε ότι έχει σπουδάσει νομική και ο αδερφός του στην πραγματικότητα είναι γυναικολόγος.

Διαβάστε εδώ τις περιλήψεις των επεισοδίων 74-77 για την ερχόμενη βδομάδα.

Αποκάλυψε, επίσης, ότι, αρχικά, πριν πάρει τον ρόλο του γυναικολόγου, είχε περάσει από ακροάσεις για τον ρόλο του τραγουδιστή, που τελικά έκανε ο Ίαν Στρατής.

Στα επόμενα επεισόδια ίσως να παραβώ κάποιους κανόνες δοντολογίας. Η Δρόσω θα κρατήσει το παιδί, αλλά δεν ξέρω πως θα το μεγαλώσει”, δήλωσε ο Δημήτρης Σαμόλης.

Παράλληλα, έκανε κάποιες αποκαλύψεις για τη σχέση του γυναικολόγου με τη Θεοδοσία, που θα δούμε στη συνέχεια της σειράς, λέγοντας:

“Η Θεοδοσία θα έρθει στο ιατρείο με τον σύζυγό της τον Λάμπρο για να την εξετάσω για τις αποβολές που έχει. Θα υπάρξει κάποια εξέλιξη. Δεν ξέρω κατά πόσο θα “πυρποληθούν” από έρωτα. Αυτό το ξέρει μόνο η Μελίνα Τσαμπάνη. Εγώ θα έρθω κάποια στιγμή στο Διαφάνι, με αφορμή τη Θεοδοσία”.

Όσο για τη ζωή του πριν γίνει τραγουδιστής και ηθοποιός, είπε:

“Ήμουν ως ασκούμενος στην Ευελπίδων για περίπου 4 μήνες, γιατί πάθαινα κρίσεις πανικού. Ίδρωναν τα χέρια μου, δεν μπορούσα να κρατήσω τα έγγραφα”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα