Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Σαμόλης “εισβάλλει” στη σειρά και φέρνει ανατροπές

Άγριες Μέλισσες: Ο Δημήτρης Σαμόλης “εισβάλλει” στη σειρά και φέρνει ανατροπές
Ο Δημήτρης Σαμόλης ως γυναικολόγος στις Άγριες Μέλισσες

Τον γυναικολόγο στις "Άγριες Μέλισσες" θα υποδυθεί ο ηθοποιός και τραγουδιστής Δημήτρης Σαμόλης. Καθοριστικός ο ρόλος του για τη συνέχεια της σειράς.

Ένα συγκλονιστικό επεισόδιο από τις “Άγριες Μέλισσες” του ΑΝΤ1 θα παρακολουθήσουν οι τηλεθεατές απόψε, Τρίτη, καθώς οι εξελίξεις τρέχουν αυτή τη βδομάδα και οι ανατροπές ακολουθούν η μία την άλλη.

Η Δρόσω έχει ήδη ανακοινώσει στον Νικηφόρο πως περιμένει το παιδί του και εκείνος καταρρακώνεται, ενώ κανείς άλλος δεν γνωρίζει ακόμη για την “παράνομη” εγκυμοσύνη, πέρα από τη Ρίζω.

Ο Νικηφόρος με τη Δρόσω πηγαίνουν κρυφά σε έναν γυναικολόγο με καλή φήμη αποφασισμένοι να βάλουν τέρμα σ’ αυτήν την εγκυμοσύνη, που μπορεί να τους διαλύσει όλους.

Στιγμιότυπο από το αποψινό επεισόδιο στις "Άγριες Μέλισσες"

Τον γυναικολόγο, που φέρει το όνομα Αλέξανδρος Βασταρδής, θα υποδυθεί ο γνωστός ηθοποιός και τραγουδιστής Δημήτρης Σαμόλης, ο οποίος θα κάνει απόψε την πρώτη του εμφάνιση στις “Άγριες Μέλισσες”.

Ο Αλέξανδρος Βασταρδής είναι ένας νέος και γοητευτικός γυναικολόγος στη Λάρισα, που σύντομα θα μπει στη ζωή της Θεοδοσίας, φέρνοντας τα πάνω κάτω στη σχέση της με τον Λάμπρο.

Η παρουσία του θα είναι καταλυτική στη σχέση του ζευγαριού, προκαλώντας συνέπειες που κανείς δεν υπολόγιζε.

Διαβάστε εδώ τα spoilers για τον γάμο Ελένης – Κυπραίου και το πώς ο Κωνσταντής θα καταστρέψει τις Σταμίρενες.

Ποιος είναι ο Δημήτρης Σαμόλης

Ο Δημήτρης Σαμόλης είναι ηθοποιός και τραγουδιστής. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα, αποφοίτησε από την Δραματική σχολή του Εθνικού Θεάτρου το 2009, τελειώνοντας, παράλληλα, και τη Νομική σχολή Αθηνών.

Έχει παίξει σε παραστάσεις στο Εθνικό Θέατρο, στο Φεστιβάλ Επιδαύρου και σε άλλες παραγωγές, ενώ αυτή την περίοδο παίζει τον Ίωνα Δραγούμη στο θέατρο Χώρα.

Τα τελευταία χρόνια ασχολείται ενεργά με τη μουσική, γράφοντας μουσική και στίχους, eερμηνεύοντας τραγούδια και πραγματοποιώντας lives σε μουσικές σκηνές της Αθήνας.

Το 2015 κυκλοφόρησε το πρώτο του αγγλόφωνο άλμπουμ με τίτλο “POPETRY”, ενώ το 2017 κυκλοφόρησε το πρώτο του ελληνόφωνο δίσκο “Ένα σύμπαν στα μέτρα σου”, με το “Ατάρι” να ακούγεται σε όλα τα ραδιόφωνα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα