Άγριες Μέλισσες: Το σκίτσο που “καίει” τον Κυπραίο – Τι θα δούμε απόψε

Άγριες Μέλισσες: Το σκίτσο που “καίει” τον Κυπραίο – Τι θα δούμε απόψε

Οι εξελίξεις αυτής της βδομάδας στις "Άγριες Μέλισσες" θα είναι πολλές και συγκλονιστικές. Όλα όσα θα δούμε το βράδυ της Δευτέρας στον ΑΝΤ1.

Ένα βήμα πιο κοντά στην αλήθεια για τον Κυπραίο θα φτάσει ο Νέστορας το βράδυ της Δευτέρας στις “Άγριες Μέλισσες”, έχοντας στα χέρια του το σκίτσο που αποτυπώνει το πρόσωπό του και τον “φωτογραφίζει” ως έναν από τους προδότες της κατοχής. Άλλωστε, όπως βλέπουμε και στο αποψινό trailer, η κυρία Δέσπω θα κάνει αμέσως την ταυτοποίηση.

Οι εξελίξεις αυτής της βδομάδας, στην κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1, θα είναι πολλές και συγκλονιστικές για όλα τα πρόσωπα του Διαφανίου.

Τι θα δούμε σήμερα:

Ο Λάμπρος προσπαθεί να πείσει τη Θεοδοσία ν’ αποδεχτεί το τέλος του γάμου τους και να προχωρήσουν σε διαζύγιο, όμως εκείνη αρνείται πεισματικά, καταδικάζοντας και τους δυο στη δυστυχία. Απ’ την άλλη πλευρά, η Ελένη και ο Κυπραίος ζούνε μικρές στιγμές ευτυχίας μετά την απόφαση της Ελένης να δώσει μια δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Παράλληλα, η Μυρσίνη βρίσκεται σε δύσκολη θέση, όταν ο Δούκας της ζητάει έμπρακτες αποδείξεις, προκειμένου να πιστέψει πως όλα αυτά τα χρόνια του ήταν πιστή. Ο Νέστορας, προβληματισμένος με το σκίτσο ενός εκ των προδοτών της κατοχής, αρχίζει να το ψάχνει διεξοδικά, όταν οι χειρότεροι φόβοι του επιβεβαιώνονται.

Την ίδια ώρα, ο Προύσαλης ετοιμάζεται να φυγαδεύσει τη Βασούλα στα Γιάννενα ενώ ο Λιας ζητάει απ’ τον Δούκα, για να μην ανοίξει το στόμα του, τη δολοφονία της γυναίκας του. Θα δεχτεί ο Δούκας να λερώσει, γι’ ακόμα μια φορά, τα χέρια του;

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα