Άγριες Μέλισσες: Ο βιασμός και οι σκηνές που ανατρίχιασαν το twitter

Άγριες Μέλισσες: Ο βιασμός και οι σκηνές που ανατρίχιασαν το twitter
Στιγμιότυπο από τις Άγριες Μέλισσες - Σκηνή Λενιώς και Δρόσως Printscreen / ANT1

Συγκλονιστικό το επεισόδιο της Τετάρτης στις "Άγριες Μέλισσες". Η απόγνωση Λενιώς - Δρόσως, ο βιασμός της Πηνελόπης και η απάνθρωπη τιμωρία του Μελέτη.

Συγκλόνισαν τους τηλεθεατές οι “Άγριες Μέλισσες” το βράδυ της Τετάρτης, με τις πολύ έντονες σκηνές και με τις τραγικές καταστάσεις με τις οποίες ήρθαν αντιμέτωποι οι ήρωες στο χθεσινό επεισόδιο. 

Η κορυφαία σειρά του ΑΝΤ1 κρατά σε συνεχή αγωνία το τηλεοπτικό κοινό με τις απανωτές ανατροπές και εξελίξεις που βλέπουμε κάθε βδομάδα, αλλά και με τις εξαιρετικές ερμηνείες των ηθοποιών. 

Μία από τις ερμηνείες που αγαπήθηκε πολύ είναι αυτή της πρωταγωνίστριας Μαρίας Κίτσου, που υποδύεται τη Λενιώ, η οποία αποθεώθηκε στο twitter την Τετάρτη για το συναίσθημα που έβγαλε.

Συνολικά, όμως, τρεις ήταν οι σκηνές που έκαναν τους τηλεθεατές να ανατριχιάσουν: η σκηνή απόγνωσης Λενιώς – Δρόσως, ο βιασμός της Πηνελόπης από τον Κλεομένη και η τιμωρία του Μελέτη από τον Δούκα.

Η σκηνή Λενιώς – Δρόσως

Στο επεισόδιο της Τετάρτης είδαμε πως η Λενιώ ανακάλυψε ποιος είναι ο πατέρας του μωρού της Δρόσως. Αφού υποψιάστηκε πως κάτι συμβαίνει μεταξύ τους, την ακολούθησε και την είδε που συναντήθηκε με τον Νικηφόρο. 

Έπειτα, η Λενιώ, γυρνώντας στο σπίτι, έψαξε τα πράγματα της Δρόσως και βρήκε ένα γράμμα στο οποίο περιέγραφε τα συναισθήματά της και τον έρωτά της για τον Νικηφόρο, παρόλο που δεν του το έστειλε ποτέ. 

Όταν η Δρόσω επέστρεψε, η Λενιώ της αποκάλυψε ότι ξέρει και οι δύο αδελφές έπεσαν στο πάτωμα και ξέσπασαν σε δάκρυα απόγνωσης, τη στιγμή που η Ελένη άρπαξε ένα ψαλίδι για να κουρέψει τη Δρόσω για τις ντροπές της.

Η σκηνή Πηνελόπης – Κλεομένη

Στην αρχή της βδομάδας είδαμε τον Κλεομένη να προσεγγίζει ερωτικά τον Μελέτη, ο δεύτερος να τον απορρίπτει και τελικά να τον χτυπά ανελέητα. Παράλληλα, γνωρίζουμε πως ο Κλεομένης ξέρει για τα συναισθήματα Πηνελόπης και Μελέτη.

Την Τετάρτη, ο Κλεομένης προσέγγισε ερωτικά την Πηνελόπη, αλλά εκείνη δεν ήθελε να προχωρήσουν και προσπάθησε να τον αποφύγει διακριτικά και να απομακρυνθεί.

Τότε εκείνος, εκνευρίστηκε από την απόρριψή της, την έριξε στο κρεβάτι και προχώρησε σε ερωτικές πράξεις χωρίς τη συναίνεσή της, την στιγμή που η Πηνελόπη έκλαιγε και του έλεγε να σταματήσει.

  

 

Η σκηνή Δούκα – Μελέτη

Λιγότερο συγκλονιστική, αλλά ιδιαίτερα έντονη σκηνή, ήταν και η άγρια τιμωρία του Δούκα προς τον Μελέτη, όταν ανακάλυψε πως ο Μελέτης είναι ερωτευμένος με την κόρη του, την Πηνελόπη.

Υπενθυμίζεται πως πλανάται στον αέρα, προς το παρόν, το ενδεχόμενο ο Μελέτης και η Πηνελόπη να είναι ξαδέρφια, ωστόσο, δεν γνωρίζουμε ακόμη την αλήθεια, αφού μόνο υποψίες έχουμε.

Ο Δούκας, λοιπόν, οδήγησε τον Μελέτη σε ένα απόμερο μέρος και τον έβαλε με το ζόρι να κατέβει σε ένα φρεάτιο. Αφού το έκανε, άρπαξε την σκάλα και έφυγε, αφήνοντας τον Μελέτη εκεί να του φωνάζει “Αφεντικό;”…

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα