Ανδρέας Μικρούτσικος: “Είχε ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα” – Η κατάσταση της υγείας του

Ανδρέας Μικρούτσικος: “Είχε ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα” – Η κατάσταση της υγείας του
Ανδρέας Μικρούτσικος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΕΛΕΚΗΣ / PAPADAKIS PRESS

Η σύντροφος του Ανδρέα Μικρούτσικου, Έλενα Μαστραγγέλη, μίλησε για την κατάσταση της υγείας του. Η εκτίμηση των γιατρών για την πορεία του.

Στην εντατική εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο Ανδρέας Μικρούτσικος, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο πριν από μερικά 24ωρα και διαγνώστηκε με λοίμωξη του αναπνευστικού, έπειτα από έντονη δύσπνοια.

Η σύντροφος του γνωστού παρουσιαστή Έλενα Μαστραγγελή αποκάλυψε, μιλώντας στην εκπομπή “Χαμογέλα και πάλι” το πρωί του Σαββάτου (25/02), πως ο Ανδρέας Μικρούτσικος βρίσκεται σε σταθερή κατάσταση, ενώ οι γιατροί εντόπισαν ένα μικρόβιο γρίπης που είχε στον πνεύμονα και είναι αισιόδοξοι για την πορεία της υγείας του.

Είναι σε σταθερή κατάσταση. Είχε ένα μικρόβιο γρίπης στον πνεύμονα. Τώρα περιμένουμε να ανταποκριθεί στην αντιβίωση, γιατί βρέθηκε το μικρόβιο χθες. Σταθερός είναι. Είχε ξεκινήσει από την Κυριακή ένας πυρετός, αλλά δεν ήταν σοβαρά. Την Πέμπτη το πρωί επιδεινώθηκε πολύ η αναπνοή του και πήγαμε στο νοσοκομείο”, ανέφερε σχετικά.

“Τώρα είναι στην Εντατική. Δεν έχω επαφή μαζί του, μιλάω μόνο με τους γιατρούς. Είναι καθησυχαστικοί οι γιατροί, αφού βρέθηκε το μικρόβιο. Πιστεύουν ότι μπορεί να αντιμετωπιστεί“, διευκρίνισε η Έλενα Μαστραγγελή.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα
Exit mobile version