Φιλαράκια: Ross και Rachel ξανά μαζί

Διαβάζεται σε 2'
Στιγμιότυπο από το διαφημιστικό της Uber Eats
Στιγμιότυπο από το διαφημιστικό της Uber Eats Youtube

Το αγαπημένο από τα Φιλαράκια δίδυμο Rachel και Ross επιστρέφει στο τηλεοπτικό στούντιο για μια διαφήμιση που προβλήθηκε κατά τη διάρκεια του Super Bowl 2024

Εμφάνιση ξανά μαζί στην οθόνη πραγματοποίησαν Jennifer Aniston και David Schwimmer σχεδόν δύο δεκαετίες μετά το ντουέτο τους στα Φιλαράκια που αγαπήθηκε τόσο από τους φανς της σειράς.

Ross και Rachel πρωταγωνιστούν σε βίντεο που δημιουργήθηκε για τις ανάγκες διαφημιστικού σποτ του Uber Eats για το Super Bowl 2024, ενώ παράλληλα “πέρασμα” κάνουν μια σειρά από διασημότητες.

Σε όλο το σποτ, η Jennifer Aniston εμφανίζεται να ξεχνά την ταυτότητα του πρώην συμπρωταγωνιστή της στα Φιλαράκια. Στο πλήρες διαφημιστικό σποτ, η Aniston παραγγέλνει μέσω της Uber Eats και να εκπλήσσεται όταν ανακαλύπτει ότι όλα τα αντικείμενα που παρήγγειλε είναι διαθέσιμα στην εφαρμογή.

Η Aniston φαίνεται να μην μπορεί να θυμηθεί μια σημαντική περίοδο της ζωής της, με τον Schwimmer να εμφανίζεται και όταν προσπαθεί να την αγκαλιάσει, καταλαβαίνει ότι δεν τον αναγνωρίζει καν.

«Έχουμε γνωριστεί;» τον ρωτάει καθώς αποτραβιέται και ο τηλεοπτικός της έρωτας ο Ρος της απαντά απορημένος «δουλέψαμε μαζί για 10 χρόνια». Όταν η Τζένιφερ Άνιστον προσποιείται ότι τον θυμάται τότε  ο «Ρος» της λέει «Ακόμα δεν με θυμάσαι, έτσι;».

Στη συνέχεια ο Schwimmer, όταν τη συναντά ξανά, προσπαθεί να της θυμίσει τη συνεργασία τους στα «Φιλαράκια», αλλά εκείνη τον απορρίπτει απορημένη. Αφού απομακρύνεται, σκέφτεται ότι δεν μπορεί να έχει ξεχάσει τόσο εύκολα έναν άνθρωπο με τον οποίο δούλεψε τόσο πολύ μαζί. Τελικά, ο Schwimmer σχολιάζει με την γνωστή ατάκα του «μισώ αυτή την πόλη», πριν το διαφημιστικό ολοκληρωθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα