Γιώργος Αλκαίος: Αποκάλυψε γιατί εξαφανίστηκε από τη showbiz

Διαβάζεται σε 2'
Γιώργος Αλκαίος: Αποκάλυψε γιατί εξαφανίστηκε από τη showbiz
Ο Γιώργος Αλκαίος Glomex - Alpha Tv

Η εξομολόγηση του Γιώργου Αλκαίου για τις δυσκολίες που τον έκαναν να βρει καταφύγιο στη Μήλο.

Ο Γιώργος Αλκαίος φιλοξενήθηκε στο πλατό του Happy Day, με αφορμή την πρεμιέρα του μαζί με την Έλντα Πανοπούλου σε μαγαζί των βορείων προαστίων.

Ο Γιώργος Αλκαίος μίλησε για τη ζωή στη Μήλο, ενώ αποκάλυψε τον λόγο που τον οδήγησε να αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή, τι αναζητά σε μία γυναίκα για να γίνει σύντροφός του, ενώ ρωτήθηκε και για τη σχέση με τον πατέρα του, Γιάννη Βασιλείου.

«Η επιτυχία και η απώλεια ταυτόχρονα με έκαναν να φύγω στη Μήλο. Μεγαλώνοντας γνωρίζεις σιγά σιγά ποιος είσαι. Θέλω να έχω μία σύντροφο. Ψάχνω σε μία γυναίκα την αλήθεια. Η αλήθεια σώζει. Στην περίοδο της απομάκρυνσής μου στη Μήλο δεν είχα κάποια σύντροφο. Ειδικά στην αρχή, έπρεπε να ανασυνταχθώ εγώ και ο εαυτός μου. Φαντάσου ότι κλείδωσα τρία χρόνια το στούντιό μου, για να μην έχω κοινωνικές επαφές. Ήθελα να “καθαρίσω” τα αυτιά μου» είπε ο Γιώργος Αλκαίος.

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Αλκαίος ερωτήθηκε για τον πατέρα του και συγκεκριμένα για μια δήλωση που έκανε πρόσφατα ο Γιάννης Βασιλείου, λέγοντας πως δεν θα πήγαινε σε αυτό το σχήμα.

«Δεν ξέρω γιατί το είπε. Είναι στενάχωρο και για κάποιον που το βλέπει. Δεν μπορώ να μπω σε αυτή τη λογική. Δεν με πείραξε. Δεν θέλω να αναλύω πράγματα που μπορεί να με ενοχλήσουν. Δεν με πήρε τηλέφωνο μετά. Δεν είναι θέμα συγγνώμης. Ο καθένας έχει τη γνώμη του» απάντησε ο τραγουδιστής.

Οι δηλώσεις του Γιώργου Αλκαίου

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα