Γιώτα Νέγκα: “Παντρεύτηκα 20 χρονών – Το διαζύγιο ήταν μια απόφαση ζωής”

Γιώτα Νέγκα: “Παντρεύτηκα 20 χρονών – Το διαζύγιο ήταν μια απόφαση ζωής”
Γιώτα Νέγκα GLOMEX

Η εξομολόγηση της αγαπημένης ερμηνεύτριας για το διαζύγιό της και για τα πρώτα χρόνια της διαδρομής της. "Μου έλεγαν να αλλάξω εξωτερική εμφάνιση για να κάνω καριέρα", τόνισε.

Καλεσμένη στην εκπομπή “Στούντιο 4” της ΕΡΤ βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης (02/11) η Γιώτα Νέγκα, η οποία μίλησε για τα πρώτα χρόνια της καριέρας της, τον γάμο και το διαζύγιό της, ενώ τραγούδησε “α καπέλα” το “Αυτή η νύχτα μένει”, το οποίο ερμηνεύει και στην ομώνυμη σειρά του Alpha.

Τελείωσα το σχολείο και παντρεύτηκα νωρίς, 20 χρονών, λόγω της αφοβιάς της νιότης. Ήταν νεανικός έρωτας. Δεν το μεγαλοποίησα το να πάω σε ένα άλλο σπίτι, το θεώρησα κάτι φυσιολογικό. Εκείνος ήταν 24 χρονών. Ήταν επιλογή. Το όνειρο της μουσικής “πάγωσε”, δεν είχε γίνει συνείδηση τότε, ακόμα. Άρχισε να “ζεσταίνεται” τα επόμενα χρόνια, μετά από εξόδους με φίλους σε αντίστοιχα μαγαζιά”, είπε η γνωστή τραγουδίστρια.

Αναφερόμενη στο διαζύγιό της, η αγαπημένη ερμηνεύτρια ανέφερε: “Έρχεται και μια στιγμή μεγαλώνοντας που αναγκάζεσαι να δεις κατάμματα τα πράγματα. Άμα σηκωθεί μια στιγμή το χαλί και μετά πας να το ξανασκεπάσεις, ξέρεις τι έχει εκεί. Και είναι μονόδρομος“.

Και πρόσθεσε: “Το διαζύγιό μου ήταν μια μεγάλη απόφαση ζωής, σαφέστατα, αντιλαμβανόμενη το πώς αισθανόμουν απέναντι σε αυτό. Δεν τα έχω λύσει και όλα. Μετά δεν θεωρώ ότι έχω κάνει κάποιες μεγάλες αποφάσεις, απλά με βρήκαν ωραία πράγματα. Άρχισαν να συμβαίνουν πράγματα, άρχισα κι εγώ να προσανατολίζομαι και να καταλαβαίνω τι θέλω, να αρχίζω να κάνω spelling το “όχι” σιγά σιγά, αλλά ακόμα με δυσκολεύει. Το “όχι” δεν υπήρχε μέσα μου, ήθελα να ευχαριστώ όλο τον κόσμο”.

Αναφερόμενη στα πρώτα χρόνια της καριέρας της, όταν ο κόσμος ξεκίνησε να την “ανακαλύπτει”, είπε:Πολλοί με ρωτούσαν “πού ήμουν κρυμμένη” το 2013. Δεν ήξερα τον δρόμο, δεν είχε καθαρίσει μέσα μου ο δρόμος. Δεν ήταν συνειδητή επιλογή, αφηνόμουνα. Αλλά το πίστευα ότι θα συμβεί. Έλεγα στον εαυτό μου “ακόμα και τίποτα να μην γίνει από αυτά που ονειρεύεσαι, τουλάχιστον θα τραγουδάς”. Εμένα αυτό με έχτιζε, με βοηθούσε, μου έδινε δύναμη”.

Μάλιστα, εξομολογήθηκε: Ήρθε κάποιος να αλλάξω εξωτερική εμφάνιση και ότι θα με κάνει “μεγάλη”. Ήμουν μελαχρινή, με σγουρά μαλλιά, πιο “ταγάρι”. Χαμογέλασα και έφυγα. Πέρασαν χρόνια κι άλλαξα. Βαρέθηκα τον εαυτό μου σγουρό και σκουρόχρωμο στο μαλλί. Είναι ανάγκη επαναπροσδιορισμού”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα