Η Emily Blunt “καίει” συμπρωταγωνιστές της – Όταν τη φίλησαν, ήθελε να κάνει εμετό

Διαβάζεται σε 2'
Η Emily Blunt “καίει” συμπρωταγωνιστές της – Όταν τη φίλησαν, ήθελε να κάνει εμετό
Emily Blunt arrives at the premiere of "The Fall Guy" on Tuesday, April 30, 2024, in Los Angeles. (Photo by Richard Shotwell/Invision/AP)

Άκρως αποκαλυπτική ήταν η Emily Blunt κατά τη διάρκεια συνέντευξής της, όταν παραδέχθηκε πως τα φιλιά με τους πιο καυτούς καρδιοκατακτητές του Χόλιγουντ “την έκαναν να αρρωστήσει”.

Αφοπλιστικά ειλικρινής ήταν η Έμιλι Μπλαντ (Emily Blunt), η οποία σε συνέντευξή της μίλησε για το πώς καταφέρνει να δημιουργεί χημεία με τους συναδέλφους της σε κάθε ταινία, αποκαλύπτοντας όμως τις δυσάρεστες προκλήσεις που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει κατά καιρούς.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Βρετανίδα ηθοποιός βρέθηκε στο “The Howard Stern Show” και μεταξύ άλλων παραδέχθηκε πως είχε χημεία με ανθρώπους που όμως, δεν πέρασε καλά μαζί τους, αρνούμενη φυσικά να αποκαλύψει ονόματα.

“Μερικές φορές είναι παράξενο. Μερικές φορές μπορεί να έχεις μια σχέση που είναι πραγματικά αβίαστη, αλλά δεν μεταφράζεται στην οθόνη”, είπε, μιλώντας για τους τρόπους με τους οποίους προσπαθεί να βρει τη χημεία στο σετ μίας ταινίας. “Η χημεία είναι αυτό το παράξενο πράγμα. Είναι ένα αιθέριο πράγμα που δεν μπορείς πραγματικά να το εμφιαλώσεις και να το αγοράσεις ή να το πουλήσεις. Ή υπάρχει ή δεν υπάρχει“, σχολίασε.

Μεταξύ άλλων ανέλυσε κάποιες από τις τακτικές που χρησιμοποιεί για να βρει χημεία με έναν συμπρωταγωνιστή της όταν αυτή δεν υπάρχει, όπως το να προσπαθεί να βρει κάτι που της αρέσει στον συνάδελφό της προκειμένου να προσπαθήσει να δημιουργήσει μια καλύτερη σχέση στην κάμερα.

“Πρέπει να βρω κάτι που αγαπώ σε όλους. Πρέπει να βρω κάτι… Ακόμα κι αν είναι ένα πράγμα”, δήλωσε η ηθοποιός.

«Μπορεί να είναι ότι έχουν ωραίο γέλιο ή μου αρέσει ο τρόπος που μιλάνε στους ανθρώπους. Είναι ευγενικοί. Εννοώ, μπορεί να είναι κάτι τυχαίο”, συνέχισε. “Αλλά βρείτε κάτι που αγαπάτε σε αυτό το άτομο ή κάτι που αγαπάτε σε αυτούς ως χαρακτήρα και στη συνέχεια στηριχτείτε σε αυτό”, πρόσθεσε.

Όμως, η Έμιλι Μπλαντ αναφέρθηκε και στις… αηδιαστικές στιγμές που έχει βιώσει κατά τη διάρκεια γυρισμάτων, με την ίδια να παραδέχεται μετά από ερώτηση ότι ήθελε να κάνει εμετό.

Σου έχει τύχει ποτέ να φιλήσεις κάποιον στην οθόνη και να θες να κάνεις εμετό;”, ρώτησε ο Stern με την ίδια να απαντά: “Απολύτως, απολύτως“.

“Δεν θα έλεγα ότι ήταν ακραία απέχθεια, αλλά σίγουρα δεν έχω απολαύσει κάποια από αυτά”, είπε η ίδια.

Τα τελευταία χρόνια, η Έμιλι Μπλαντ έχει εμφανιστεί στην οθόνη μαζί με τον Dwayne “The Rock” Johnson στο “Jungle Cruise”, τον σύζυγό της, John Krasinski, στο “A Quiet Place” και φυσικά τον Cillian Murphy στο “Oppenheimer”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα