Kanye West: Ρωτήθηκε με ποια διάσημη θα έκανε τρίο και είπε τη Michelle Obama

Διαβάζεται σε 2'
Kanye West
Kanye West Instagram@thedownload

Μία δήλωση που συζητήθηκε έκανε ο Kanye West, ο οποίος σε συνένευξή του αποκάλυψε ότι θα ήθελε να συνευρεθεί ερωτικά με την πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ, Michelle Obama και τη σύζυγό του Bianca Censori.

Μετά τις αντισημιτικές δηλώσεις που ξεσήκωσαν θύελλα αντιδράσεων και τον έφεραν στο επίκεντρο σφοδρής κριτικής και άλλων κυρώσεων, ο  Κάνιε Γουέστ (Kanye West) προχώρησε σε πιο “πιπεράτα” σχόλια με θέμα την ερωτική του ζωή.

Ο διάσημος ράπερ βρέθηκε καλεσμένος στο podcast “The Download” και μεταξύ άλλων ρωτήθηκε από τον παρουσιαστή της εκπομπής Justin Laboy με ποια διάσημη γυναίκα θα ήθελε να συνευρεθεί ερωτικά μαζί με τη σύζυγό του Μπιάνκα Σενσόρι (Bianca Censori).

Αφού το σκέφτηκε για λίγα δευτερόλεπτα απάντησε πως θα έκανε σεξ με την πρώην Πρώτη Κυρία, Michelle Obama. Στη συνέχεια ξέσπασε σε γέλια και πρόσθεσε: “Πρέπει να γ@@@@ω τη σύζυγο του προέδρου!”.

Ο ράπερ δεν εξήγησε περαιτέρω το σκεπτικό με τον παρουσιαστή να σχολιάζει: “Δεν νομίζω ότι αυτή είναι η νόμιμη απάντηση, αλλά αυτή είναι η απάντηση για σήμερα”.

Είναι άγνωστο αν ο West και η Censori – που ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου τον Δεκέμβριο του 2022 – έχουν ανοιχτό γάμο, ωστόσο είναι ανοιχτοί με τη σεξουαλικότητά τους.

Αρκεί να θυμηθεί όλες τις αποκαλυπτικές δημόσιες εμφανίσεις της Censori αλλά και την άσεμνη πράξη στην οποία επιδόθηκαν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους στη Βενετία.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα