Κατερίνα Διδασκάλου: Φοράει το μαγιό της και μιλά για το φινάλε των “Άγριων Μελισσών”

Κατερίνα Διδασκάλου: Φοράει το μαγιό της και μιλά για το φινάλε των “Άγριων Μελισσών”
Η Κατερίνα Διδασκάλου Instagram / @katerina_didaskalou_official

Η ανάρτηση της Κατερίνας Διδασκάλου στο Instagram, για το φινάλε της σειράς "Άγριες Μέλισσες" και τα θεατρικά της σχέδια φέτος το καλοκαίρι.

Ένα βίντεο από την παραλία ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η γνωστή ηθοποιός Κατερίνα Διδασκάλου, ανήμερα του τελευταίου επεισοδίου της σειράς “Άγριες Μέλισσες”.

Η τηλεοπτική Μυρσίνη ξεκίνησε ήδη τις διακοπές της, οι οποίες θα κρατήσουν 8 – 9 μέρες, καθώς έχουν τελειώσει τα γυρίσματα της σειράς του ΑΝΤ1 και δεν έχουν αρχίσει ακόμη οι υποχρεώσεις του τρίτου κύκλου.

Φορώντας το μαγιό της και με πολύ καλή διάθεση, η ηθοποιός αναφέρθηκε στο φινάλε της σειράς, αλλά και στην 10η χρονιά του θεατρικού “Η πόρνη από πάνω”, ευχαριστώντας τον κόσμο για τη στήριξή του και στα δύο.

“Σήμερα κλείνει ο δεύτερος κύκλος των “Άγριων Μελισσών”, της σειράς που για άλλη μια φορά κρατήσατε στην κορυφή της καρδιάς σας και της τηλεθέασης. Θα δω το τελευταίο επεισόδιο κάπου πιο εξοχικό, καθώς γεμίζω μπαταρίες πριν επιστρέψω στην Αθήνα”, δήλωσε μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Διδασκάλου στο Instagram

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα