Άγριες Μέλισσες: Νέες φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο – Ποιοι πεθαίνουν

Άγριες Μέλισσες: Νέες φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο – Ποιοι πεθαίνουν

Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος στο τελευταίο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου της σειράς "Άγριες Μέλισσες". Το συγκλονιστικό trailer και φωτογραφίες από το φινάλε.

Ολοκληρώνεται απόψε, Πέμπτη (03/06) στις 22:00 η δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς “Άγριες Μέλισσες”, με ένα συγκλονιστικό φινάλε που θα καθηλώσει τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1 και θα τους γεμίσει με έντονα συναισθήματα.

Ήδη οι τηλεθεατές παρακολούθησαν το συγκλονιστικό προτελευταίο επεισόδιο, στο οποίο η Ανέτ Σεβαστού πήρε δηλητήριο και αυτοκτόνησε, με την Κάτια Δανδουλάκη να συγκλονίζει το κοινό με την ερμηνεία της.

Άλλωστε, όπως είχε αποκαλύψει ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος, τα δύο τελευταία επεισόδια της σειράς μοιάζουν με ταινίες, καθώς είναι γυρισμένα με έναν ιδιαίτερο τρόπο, που περιλαμβάνει πολλά εφέ και τεχνικές που δεν είχαν χρησιμοποιηθεί ξανά στις “Άγριες Μέλισσες”.

Οι θάνατοι, πάντως, δεν θα σταματήσουν εδώ, καθώς θα ακολουθήσει το τέλος του Μιλτιάδη. Όπως αποκάλυψε πρόσφατα ο Γιάννης Πουλόπουλος στην εκπομπή “Ευτυχείτε”:

“Θα θυσιαστεί ο Μιλτιάδης για να σώσει τις τρεις αδελφές, την Ελένη, την Ασημίνα και την Δρόσω, που κινδυνεύουν να καούν ζωντανές από το μίσος της Μυρσίνης. Θα μπει, λοιπόν, αυτός μπροστά, θα δεχτεί μια μαχαιριά και αιμόφυρτος θα πάει στο σπίτι του Δούκα για μία τελευταία κουβέντα. Θα έχουν μία τελευταία συνομιλία και αμέσως μετά θα πάει κάτω από το δέντρο που πέθανε ο γιος του, ο Γιάννος, και θα ξεψυχήσει”.

Άγριες Μέλισσες: Trailer και φωτογραφίες από το τελευταίο επεισόδιο

Το Διαφάνι βυθίζεται στο πένθος. Η καταστροφή και ο θάνατος έχουν συνταράξει το χωριό. Θα υπάρξει δικαίωση για όλον αυτόν τον πόνο που προκάλεσαν οι Σεβαστοί;

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα