Λάκης Γαβαλάς: Ο άγνωστος γάμος του με Σουηδέζα καλλονή και η παρολίγον πατρότητα

Λάκης Γαβαλάς: Ο άγνωστος γάμος του με Σουηδέζα καλλονή και η παρολίγον πατρότητα
Ο Λάκης Γαβαλάς στα "Μεσάνυχτα" Youtube

Ο Λάκης Γαβαλάς αποκάλυψε άγνωστες πτυχές της ζωής του και μίλησε για τον γάμο που είχε κάνει στο παρελθόν και την εγκυμοσύνη της συζύγου του, στην εκπομπή "Μεσάνυχτα".

Καλεσμένος στην εκπομπή “Μεσάνυχτα” βρέθηκε ο Λάκης Γαβαλάς, ο οποίος μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για την πολυτάραχη ζωή του, αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικότητάς του που δεν γνωρίζαμε. 

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην πτώχευση της εταιρείας του και τη φυλάκισή του, στον γάμο του με μοντέλο από τη Σουηδία και στην εγκυμοσύνη της, αλλά και στην πρόσφατη κόντρα του με τον Τρύφωνα Σαμαρά με αφορμή το J2US.

Η περιπέτεια με τη δικαιοσύνη

Αναφερόμενος στην περιπέτειά του με τη δικαιοσύνη, που τον οδήγησε από τα χλιδάτα πάρτυ της Μυκόνου στο κελί του Κορυδαλλού, ο Λάκης Γαβαλάς είπε: “Εδώ και δέκα χρόνια παραδίδω όλα μου τα έσοδα στο ελληνικό κράτος. Είχα τυφλή εμπιστοσύνη στους συνεργάτες μου”, ενώ περιέγραψε αναλυτικά το πώς εξαπατήθηκε από συνεργάτη του, που ήταν στην ομάδα που διαχειριζόταν τα οικονομικά του. 

“Στη φυλακή έκανα τη γυμναστική, τη διατροφή μου. Ήμουν ο Παπαμιχαήλ τους, η Καρέζη τους, η Βουγιουκλάκη τους. Μετά από τρεις μήνες με φώναξε η εισαγγελέας και μου είπε να εργαστώ στον κήπο της φυλακής. Στη φυλακή μπήκα ως Λάκης και βγήκα ως κύριος Γαβαλάς. Η φυλακή μου δεν ήταν μόνο ο Κορυδαλλός. Είχα φυλακίσει τον εαυτό μου πολύ πριν μπω στην κανονική φυλακή. Αλλά να τιμωρηθούμε τόσο πολύ, όπως παράδειγμα η αδελφή μου, ήταν άδικο”, δήλωσε.

Ο άγνωστος γάμος και η εγκυμοσύνη

Ο Λάκης Γαβαλάς προέβη σε μια αποκάλυψη, κατά τη διάρκεια της συνέντευξής του, σχετικά με το παρελθόν του, αναφέροντας ότι πριν από αρκετά χρόνια είχε παντρευτεί με μια Σουηδέζα, με την οποία έμειναν μαζί για 9 χρόνια. Μάλιστα, η κοπέλα είχε μείνει έγκυος, ωστόσο, κάποια προβλήματα υγείας τους ανάγκασαν να διακόψουν την κύηση και έτσι έχασαν το παιδί. 

“Τη γνώρισα στο Πόρτο Φίνο της Ιταλίας που βρισκόμουν εκείνη την εποχή και δούλευα σαν χορευτής. Εκείνη ήταν μοντέλο. Ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Παντρευτήκαμε μετά από 2 χρόνια στην Ελβετία με πολιτικό γάμο. Έμεινα 9 χρόνια μαζί της. Η βάση μας ήταν η Ιταλία και ταξιδεύαμε συνεχώς. Μια μέρα ήμασταν στην παραλία μαζί και εκεί ήταν διάφοροι όμορφοι άντρες. Εκεί λίγο “μπερδεύτηκα”. Είχα “μπερδευτεί” ξανά στο παρελθόν, αλλά δεν είχα δώσει σημασία. Μου άρεσε εκείνο που είχα, έμεινα πιστός εκεί. “Οι σχέσεις μου γενικά, μη με ρωτήσεις φύλο, ήταν 3 όλες κι όλες. Είμαι του βάθους των πραγμάτων. Δεν είμαι ο άνθρωπος που θα πει με γοητεύει μόνο η ομορφιά”, ανέφερε ο Λάκης Γαβαλάς.

Έπειτα ο γνωστός σχεδιαστής ανέφερε πως η σύζυγός του έμεινε έγκυος, αλλά κάποια προβλήματα υγείας της, τους ανάγκασαν στον 5ο μήνα να διακόψουν την κύηση. Το παιδί δεν θα ήταν υγιές, όπως είπε. “Τώρα θα είχα έναν γιο που θα ήταν 45 χρονών, το φαντάζεσαι;”, ανέφερε ο γνωστός σχεδιαστής μόδας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα