Σάνεν Ντόχερτι: Προετοιμάζεται για τα χειρότερα και πουλάει τα πράγματά της

Διαβάζεται σε 2'
Σάνεν Ντόχερτι
Σάνεν Ντόχερτι Chris Pizzello/Invision/AP IMAGES

Η γνωστή ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι που δίνει μάχη με τον καρκίνο, ξεκίνησε να πουλάει τα υπάρχοντά της, ώστε να μην ταλαιπωρήσει την μητέρα της σε περίπτωση θανάτου της.

Η δημοφιλής ηθοποιός Σάνεν Ντόχερτι δήλωσε ότι χαρίζει και πουλά διάφορα προσωπικά της αντικείμενα, ενώ συνεχίζει να δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο του μαστού, στο τέταρτο στάδιο.

Η 52χρονη Ντόχερτι, μιλώντας στο podcast της “Let’s Be Clear Monday”, είπε ότι χαρίζει τα υπάρχοντά της σε μια προσπάθεια να διευκολύνει τα πράγματα για τη μητέρα της Ρόζα Ντόχερτι, σε περίπτωση που πεθάνει εν μέσω της κρίσης της υγείας της.

«Η προτεραιότητά μου αυτή τη στιγμή είναι η μαμά μου – ξέρω ότι θα είναι δύσκολο για εκείνη αν πεθάνω πριν από αυτήν», είπε η σταρ του Beverly Hills, 90210. «Επειδή θα είναι τόσο δύσκολο για εκείνη θέλω άλλα πράγματα να είναι πολύ πιο εύκολα. Δεν θέλω να έχει ένα σωρό πράγματα να αντιμετωπίσει. Δεν θέλω να έχει τέσσερις αποθήκες γεμάτες έπιπλα».

Ωστόσο, η διαδικασία ήταν δύσκολη για την πρωταγωνίστρια γιατί ένιωσε «σαν να δίνεις κάτι που είναι πολύ ιδιαίτερο και σημαντικό για σένα».

«Αλλά καταλαβαίνεις ότι αυτό είναι το σωστό και ότι θα σου δώσει μια αίσθηση γαλήνης και ηρεμίας. Γιατί βοηθάς τους ανθρώπους που αφήνεις πίσω σου να κάνουν πιο εύκολα τη μετάβαση».

Η ηθοποιός δεν έκρυψε την μεγάλη της αγάπη για τις αντίκες που είχε ως αποτέλεσμα μια τεράστια συλλογή επίπλων η οποία βρίσκεται σε μία αποθήκη αναφέρει η Daily Mail.

«Δεν τα απολαμβάνω ούτε εγώ ούτε άλλοι οπότε τελικά τα χρειάζομαι; Χρειάζομαι τρία τραπέζια τραπεζαρίας; Η απάντηση είναι όχι, στην πραγματικότητα κανένας μας δεν χρειάζεται όλα αυτά τα πράγματα που έχουμε και όλους θα μας βοηθούσε ένα ξεκαθάρισμα, αντί να γίνουμε συλλέκτες κάτι που έγινα εγώ με όλα αυτά τα έπιπλα», παραδέχτηκε και αποκάλυψε ότι με τα χρήματα που θα συγκεντρώσει θα πάει ένα ταξίδι με την μαμά της «σε μέρη που πάντα ήθελε να πάει».

«Δεν τα χρειάζομαι αυτά, δεν μου φέρνουν μεγάλη χαρά. Χτίζω διαφορετικό είδος αναμνήσεων, αναμνήσεις με τους ανθρώπους που αγαπάω», συμπλήρωσε.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα