Τι τρέχει με τον Τζόνι Ντεπ – Πιωμένος και υποβασταζόμενος στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας

Τι τρέχει με τον Τζόνι Ντεπ – Πιωμένος και υποβασταζόμενος στην πρεμιέρα της νέας του ταινίας
Actor Johnny Depp poses for photographers upon arrival at the world premiere of the film 'Murder on the Orient Express', in London, Thursday, Nov. 2, 2017. (Photo by Vianney Le Caer/Invision/AP) AP

Πιωμένος στο κόκκινο χαλί, με τον προσωπικό του φρουρό να τον κρατά όλη την ώρα

Μια κακή περίοδος ή απλά μια κακή βραδιά αυτή της Πέμπτης για τον Τζόνι Ντεπ; Το δεύτερο σίγουρα για τον αγαπημένο ηθοποιό που εμφανίστηκε υποβασταζόμενος στην παγκόσμια πρεμιέρα της νέας του ταινίας «Murder on the Orient Express», στο Λονδίνο.

Ο σταρ του Χόλιγουντ περπάτησε στο κόκκινο χαλί φορώντας ένα κομψό μαύρο tuxedo, αλλά έχοντας διαρκώς κάποιον να τον κρατάει, μη τυχόν και πέσει, μπροστά στα μάτια δεκάδων θαυμαστών που βρέθηκαν στο Royal Albert Hall.

Το θέαμα βέβαια μάλλον πρέπει να απογοήτευσε αρκετούς αφού ο Τζόνι Ντεπ αλλού πατούσε κι αλλού βρισκόταν.

«Όλοι πιστεύουν ότι τα έπινε» είπαν πηγές στη βρετανική Sun, ενώ ήταν παρέα με τους συμπρωταγωνιστές του στην ταινία:  Τζούντι Ντέντς, Πενέλοπε Κρουζ και Κένεθ Μπράνα Kenneth, ο οποίος υπογράφει και τη σκηνοθεσία.

Και τα ποτά φαίνεται ότι έρεαν και το προηγούμενο βράδυ, καθώς ο Ντεπ λέγεται ότι πέρασε μια βόλτα απ’ το περιβόητο club του Λονδίνου «The Box», όπου και του έγινε παρατήρησε γιατί κάπνιζε στο εσωτερικό.

Με πληροφορίες από Daily Mail

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα