Τούνη: Ο σάλος για τους “τεμπέληδες των 800 ευρώ” και η απάντησή της

Τούνη: Ο σάλος για τους “τεμπέληδες των 800 ευρώ” και η απάντησή της
Ιωάννα Τούνη Instagram / @jtouni

Η Ιωάννα Τούνη απάντησε σε όσους την κατηγόρησαν για τις δηλώσεις της περί "τεμπέληδων" που παίρνουν 800 ευρώ. Οι αντιδράσεις και το ηχητικό απόσπασμα.

Ξέσπασε η Ιωάννα Τούνη εναντίον όσων την κατηγορούν τα τελευταία 24ωρα σχετικά με τις δηλώσεις της σε πρόσφατη συνέντευξή της.

Συγκεκριμένα, η γνωστή influencer αναφέρθηκε στο επίδομα των 800 ευρώ που παίρνουν οι εργαζόμενοι, οι οποίοι βρίσκονται σε αναστολή λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και του lockdown, υπογραμμίζοντας ότι “τεμπέληδες χαίρονται που τα παίρνουν” και ότι “το ποσό αυτό είναι αστείο για τις επιχειρήσεις”.

Οι δηλώσεις της πρώην παίκτριας του My Style Rocks, η οποία είναι και επιχειρηματίας καθώς διατηρεί e-shop με ρούχα, προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων. Η Ιωάννα Τούνη δέχτηκε επίθεση στα social media, καθώς πολλοί θεώρησαν ότι δεν αντιλαμβάνεται την δύσκολη κατάσταση.

Με βίντεο στα stories της στο Instagram αποφάσισε να απαντήσει, λέγοντας:

“Δεν αποκάλεσα ποτέ μου τεμπέληδες τους ανθρώπους που τέθηκαν σε αναστολή υποχρεωτικά από το κράτος και παίρνουν το επίδομα των 800 ευρώ. Υπάρχει, όμως, και μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων οι οποίοι όχι απλά βολεύονται, αλλά χαίρονται με όλη αυτή την τραγική κατάσταση. Βολεύτηκαν που κάθονται σπίτι και πληρώνονται και εύχονται η καραντίνα να κρατήσει κι άλλους μήνες. Δεν καταλαβαίνουν ότι όταν θελήσουν να επιστρέψουν στη δουλειά τους, η επιχείρησή τους μπορεί να έχει χρεοκοπήσει και να μην υπάρχει πια”.

Έπειτα, η Ιωάννα Τούνη επανήλθε με νέο insta story για να απαντήσει σε όσους της επιτέθηκαν με σεξιστικά σχόλια, αναφέροντας:

Εάν ήμουν άντρας επιχειρηματίας δε θα ένοιαζε κανέναν. Αλλά βέβαια, γυναίκα αυτοδημιούργητη, πετυχημένη και έξυπνη; Ποτέ. Πρέπει για το κουκούτσι μερικών να κάνω βίζ@τες και να τα οφείλω όλα σε άντρες. Γιατί δε γίνεται οι γυναίκες να είμαστε έξυπνες και όμορφες. Πρέπει να είμαστε ένα από τα δύο… Sad”.

Instagram / @jtouni


Μεταξύ άλλων, η γνωστή influencer δήλωσε πως τα λόγια της έγιναν “κολάζ” από τη Σάσα Σταμάτη που της πήρε συνέντευξη, ενώ αποκάλυψε, επίσης, πως έχει κολλήσει κορονοϊό και ότι έκανε τεστ αντισωμάτων, αναφέροντας πως δεν πρόκειται να κολλήσει ξανά τους επόμενους μήνες.

“Έχω έχω περάσει Covid και έχω κάνει τεστ αντισωμάτων. Δεν πρόκειται να ξανακολλήσω για τους επόμενους 7 μήνες. Ήμουν δυο εβδομάδες καραντίνα τον 15Αύγουστο”, ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, στην εκπομπή “Πρωινό” προβλήθηκε το ηχητικό απόσπασμα της συνέντευξής της, δείχνοντας πως δεν παραποιήθηκαν τα λόγια της.

Σχετικά με τις δηλώσεις για τον κορονοϊό, πάντως, η Φαίη Σκορδά απάντησε:

Να πω κάτι. Δεν είμαστε γιατροί. Το ότι δε μπορείς να ξανακολλήσεις για επτά μήνες το λέει ποιος; Κανένας γιατρός δε σου δίνει βεβαίωση ότι αν έχεις περάσει covid δε μπορείς να ξανακολλήσεις. Σαφώς αν έχεις αντισώματα μειώνονται οι πιθανότητες. Αλλά επειδή έχω μιλήσει με ειδικούς, κανείς δε μου είπε “πάρε το χαρτί και κυκλοφόρησε χωρίς μάσκα, δε μπορείς να ξανακολλήσεις”. Δεν υπάρχει αυτό. Σίγουρα υπάρχουν κάποιες πιθανότητες. Είσαι πιο safe, αλλά δε σημαίνει πως δεν ξανακολλάς”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα