Τζένη Μπότση: “Όταν τον έβλεπα, πάθαινα τρόμο και κρίσεις πανικού”

Τζένη Μπότση: “Όταν τον έβλεπα, πάθαινα τρόμο και κρίσεις πανικού”
glomex

Για την υπόθεση σεξουαλικής παρενόχλησης που έζησε μίλησε η Τζένη Μπότση, εξιστορώντας τον φόβο, τις "κρίσεις πανικού" που βίωνε αλλά και τη σχέση με την οικογένειά της.

Για τις κακοποιητικές συμπεριφορές στο χώρο του θεάτρου και το προσωπικό της βίωμα όταν κακοποιήθηκε σεξουαλικά μίλησε η ηθοποιός Τζένη Μπότση στο Πρωινό.

“Είπα στους δικούς μου ότι είχα δεχθεί σεξουαλική παρενόχληση και ότι θα το καταγγείλω”

Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την δική της περίπτωση και πως αντέδρασε η μητέρα της όταν έμαθε ότι είχε δεχθεί σεξουαλική κακοποίηση. Είπε χαρακτηριστικά:

«Μια μέρα πριν το καταγγείλω δημόσια ενημέρωσα την οικογένεια μου ότι έχω δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση και ότι θα βγω να το πω. Τους είπα από ποιον άνθρωπο, αλλά δεν τους είπα λεπτομέρειες. Δυστυχώς τις λεπτομέρειες τις έμαθαν από την τηλεόραση. Ήταν πολύ συγκινητικό και για τη μητέρα μου και για τον πατέρα μου. Η μαμά μου ζήτησε συγγνώμη… Φοβόμουν πως αν μιλούσα στη μαμά μου δεν θα με άφηνε να παίξω στο θέατρο ούτε και να ξαναδώ θέατρο. Δεν φταίει εκείνη, το έκανε με όλη της την αγάπη. Θύμωσα που μου ζήτησε συγγνώμη. Αυτή η μάνα που με έχει μεγαλώσει με τόση αγάπη μου ζητάει συγγνώμη;»

Στη συνέχεια, επεσήμανε: «Έχω πάρει τη συγγνώμη της κοινωνίας και αυτό μου αρκεί. Βλέπω πια πως τα νέα παιδιά έχουν τσαμπουκά, γιατί τα μεγαλώνουν νέες γενιές, χωρίς να φοβούνται. Όταν μου συνέβη το περιστατικό, νόμιζα ότι συνέβη μόνο σε μένα. Δεν πίστευα ότι είχα προκαλέσει, αλλά φοβόμουν μην μου ξανασυμβεί. Φοβόμουν τον ίδιο άνθρωπο μην μου το ξανακάνει ή μου κάνει κάτι άλλο».

“Όταν τον έβλεπα ξαφνικά στον δρόμο πάθαινα κρίσεις πανικού”

Παράλληλα, συγκλόνισε με την αποκάλυψη πως όταν έβλεπε τον ηθοποιό που την κακοποίησε, πάθαινε κρίσεις πανικού. «Όταν τον έβλεπα ξαφνικά στον δρόμο πάθαινα τρόμο και κρίσεις πανικού. Έφευγα μακριά. Πάντα στις δουλειές μου όταν ερχόταν η στιγμή για τις επίσημες πρεμιέρες έλεγα δεν θέλω να έρθει αυτός. Το έθετα ως όρο. Τα ξέρανε από κάποια στιγμή και μετά… Ξεκινήσαμε τρεις γυναίκες και τώρα φτάσαμε 21. Το ίδιο μοτίβο…» συμπλήρωσε η ηθοποιός.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα