Έμιλι Ρατακόφσκι: Πήρε 25.000 δολάρια για να συνοδεύσει επιχειρηματία στο Super Bowl

Έμιλι Ρατακόφσκι: Πήρε 25.000 δολάρια για να συνοδεύσει επιχειρηματία στο Super Bowl
Έμιλι Ρατακόφσκι Andy Kropa/Invision/AP

Η Έμιλι Ρατακόφσκι προέβη σε αποκαλύψεις σχετικά με πάρτι πολυτέλειας, στα οποία νεαρά μοντέλα δωροδοκούνταν προκειμένου να παρευρεθούν πλάι σε επιφανείς άντρες.

Η CEO της Inamorata και αναγνωρισμένο μοντέλο, Έμιλι Ρατακόφσκι αποκάλυψε πως στο παρελθόν πληρώθηκε 25.000 δολάρια προκειμένου να παρευρεθεί στο Super Bowl πλάι στον μαλαισιανό επιχειρηματία, Low Taek Jho γνωστότερο και ως Jho Low.

Ο 40χρονος φυγάς είναι τώρα αντιμέτωπος με 8 κατηγορίες για “ξέπλυμα” χρήματος στο πολύκροτο σκάνδαλο 1MBD.

Όπως παραδέχτηκε, δεν την σόκαραν καθόλου οι κατηγορίες κατά του Τζέφρι Έπσταιν, καθώς και η ίδια είχε δώσει το παρόν στο παρελθόν σε πολυτελή πάρτι ισχυρών ανδρών στο πλαίσιο του φεστιβάλ Coachella και αλλού.

“Στις περισσότερες περιπτώσεις, η συναλλαγή δεν ήταν διευκρινισμένη. Οι όροι της συμφωνίας δεν κατονομάζονταν. Ανακάλυψα αργότερα ότι καλούσαν κορίτσια που δεν είχαν τα χρήματα να υποστηρίξουν ένα καλό γεύμα σε κάποιο από τα φανταχτερά εστιατόρεια του Los Angeles. Αυτό ήταν και το κίνητρο για εκείνες. Πρόκειται για χειραγώγηση”.

“Έχω βιώσει την ίδια κατάσταση με πολλούς διαφορετικούς τρόπους. Λίγο πριν την πανδημία, πήγα σε ένα σχετικά άδειο νυχτερινό κέντρο. Ξαφνικά 10 -εάν όχι ανήλικα- μόλις ενηλικωμένα μοντέλα έφτασαν με έναν άνδρα. Σκέφτηκα πως συμβαίνει ακόμα το ίδιο πράγμα. Όμορφα κορίτσια βγαίνουν σε κλαμπ και πλούσιοι άνδρες τις πληρώνουν για να τους συνοδεύσουν”.

Στο λογοτεχνικό της ντεμπούτο, “My body” που κυκλοφορεί αυτή τη Τρίτη, η Έμιλι κατηγορεί τον τραγουδιστή Robin Tricke για παρενόχληση κατά το γύρισμα του video clip του κομματιού “Blurres Lines” το 2013 καθώς και τον φωτογράφο Jonathan Leder για κακοποίηση το 2011.

“Υπάρχουν εμπειρίες που δεν ήθελα να σκέφτομαι γιατί ένιωθα ότι χάνω τον έλεγχο της ζωής μου και αυτό ήταν κάτι που φοβόμουν να παραδεχτώ”, ανέφερε το μοντέλο.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα