Eurovision 2020: Αυτό είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο

Eurovision 2020: Αυτό είναι το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει την Κύπρο
Ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου στο διαγωνισμό της Eurovision OGAEGREECE

Ο ελληνοαμερικανός Sandro Nicolas είναι ο φετινός εκπρόσωπος της Κύπρου στο διαγωνισμό της Eurovision, με το midtempo κομμάτι "Running".

Το “Running”, τραγούδι που αποτελεί τη φετινή συμμετοχή της Κύπρου στον Διαγωνισμό Τραγουδιού της Eurovision, είναι πλέον στον αέρα!

Η ομάδα σύνθεσης του “Running” είναι γνωστή εδώ και μέρες. Βασικός συντελεστής της δεν είναι άλλος από τον ταλαντούχο Alfie Arcuri, από την Αυστραλία. Την ομάδα πλαισιώνουν ο Γερμανός τραγουδιστής και συνθέτης Octavian, o τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός Sebastian Metzner Rickards, ο ίδιος ο Sandro, καθώς και ο δικό μας TeoArkitekt, κατά κόσμον Θεόφιλος Πουζμπούρης. Δάσκαλος φωνητικής του Sandro θα είναι ο γνωστός σε όλους Άλεξ Παναγή!

Όπως γράφει ο OGAEGREECE, Το video clip του “Running” γυρίστηκε στην Αθήνα τη προηγούμενη εβδομάδα υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Αλέξανδρου Κωστελίδη, ενώ καλλιτεχνικός διευθυντής της Κύπρου φέτος και ο υπεύθυνος για την εμφάνιση του Sandro στη σκηνή του Ahoy Arena θα είναι ο εξαιρετικός στο είδος του Marvin Dietmann!

Τέλος, αξίζει να αναφερθεί ότι το “Running” κυκλοφορεί σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από την δισκογραφική εταιρία Panik Records! Η τελευταία φορά που Κυπριακή συμμετοχή συνεργάστηκε με την εν λόγω δισκογραφική ήταν το 2018 και τη συμμετοχή “Fuego” με την Ελένη Φουρέιρα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα