Game of Thrones: Η νέα θεωρία για τη Σάνσα Σταρκ ανατρέπει τις ισορροπίες

Game of Thrones: Η νέα θεωρία για τη Σάνσα Σταρκ ανατρέπει τις ισορροπίες

Μια νέα θεωρία για την τύχη της Σάνσα Σταρκ, του πιο αινιγματικού χαρακτήρα της σειράς, έρχεται να προκαλέσει. Δείτε τι υποστηρίζει (Vid + Pics)

ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS! ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS! ΠΡΟΣΟΧΗ! SPOILERS!

Η Σάνσα Σταρκ είναι ομολογουμένως ένας από τους πιο ταλαιπωρημένους χαρακτήρες του Game of Thrones και της αξίζει ένα λαμπρό μέλλον.

Ας μην ξεχνάμε ότι η Σάνσα ξεκίνησε σαν ένα κακομαθημένο (θα έλεγε κανείς) κοριτσάκι που είχε μεγαλώσει μέσα στα πλούτη και ολόκληρη τη ζωή της προετοιμαζόταν να γίνει η ιδανική νύφη για τον μελλοντικό της σύζυγο, ο οποίος μόνο τυχαίος δεν θα μπορούσε να είναι.

Από νωρίς, λοιπόν, την είδαμε να εγκαταλείπει το Γουιντερφέλ, γεγονός που η ίδια χαρακτήρισε στον τελευταίο κύκλο της σειράς το μεγαλύτερο λάθος της ζωής της και δικαίως, αφού από τότε που έφυγε από τον χιονισμένο Βορρά δεν είδε άσπρη μέρα.

Πρώτα πήγε στο Κινγκς Λάντινγκ για να παντρευτεί τον κακομαθημένο Τζόφρι, ο οποίος αποκεφάλισε τον πατέρα της μπροστά στα μάτια της, μετά βρήκε για λίγο προστασία από τον Τύριον, ο οποίος την παράτησε στα κρύα του λουτρού, μετά την πλησίασε ο Μικροδάκτυλος, που την είχε βάλει στο μάτι από τότε που ήταν παιδούλα και την "πούλησε" στον ψυχασθενή (τουλάχιστον) Ράμσει Μπόλτον, για τον οποίο δεν χρειάζεται να γράψω πολλά, παρά μόνον ότι όλοι συμμεριζόμαστε την οργή της. 

Και αφού πέρασε όλα αυτά, οι φανατικοί της σειράς έρχονται με μια θεωρία που αναμένεται να αναταράξει τις ισορροπίες αν, τελικά, ισχύει.

Σύμφωνα με τους νέους ισχυρισμούς, η Σάνσα θα παντρευτεί τον Τζον Σνόου, ο οποίος είναι βασιλιάς του Βορρά και μέχρι στιγμής αδελφός της, μιας οι χαρακτήρες δεν έχουν ιδέα για όσα γνωρίζουμε εμείς.

Μάλιστα, ο Youtuber που ανέπτυξε τη συγκεκριμένη θεωρία επικαλείται το τουρνουά Ashford, που περιγράφει ο Τζ. Τζ Μάρτιν στο prequel του "A Knight of the Seven Kingdoms".

Αυτό το τουρνουά, διοργανώθηκε από τον άρχοντα του οίκου Ashford προς τιμήν της κόρης του, η οποία γιόρταζε το 13 έτος από την ονομασία της. Η κόρη του ήταν η βασίλισσα της αγάπης και της ομορφιάς και πέντε πρωταθλητές έπρεπε να υπερασπιστούν την τιμή της, με όλους τους άλλους συμμετέχοντες να παλεύουν απέναντί τους για μια θέση στην θρυλική πεντάδα των πρωταθλητών.

Οι πέντε πρωταθλητές ήταν οι Σερ Androw Ashford, Σερ Robert Ashford, Άρχοντας Leo Tyrell, Σερ Humfrey Hardyng και ο πρίγκιπας Valarr Targaryen.

Βασιζόμενος στον τουρνουά και τους συμμετέχοντες ο youtuber παρατηρεί πως πιθανότητα η ιστορία απλά προδιαγράφει το μέλλον της Σάνσα η οποία μέχρι στιγμής έχει παντρευτεί ή έχει αρραβωνιασθεί. Πρώτος είναι ο Τζόφρι, που ο κόσμος ξέρει ότι ήταν Μπαράθιον, ενώ στην παραγματικότητα ήταν ένας Λάννιστερ. Ο δεύτερος ήταν ο Γουίλας Ταιρέλ, τον οποίο δεν παντρεύτηκε ποτέ, αφού η Σέσρεϊ αποφάσισε να την παντρέψει με τον Τύριον, έναν ακόμη Λάννιστερ. Παράλληλα, στα βιβλία η Σάνσα παντρεύεται αντί για τον Ράμσει έναν άρχοντα του οίκου Harroid Hardyng, με αποτέλεσμα να μένει μόνο ο τελευταίος πρωταθλητής από τον τουρνουά του Ashford, ο οποίος είναι Ταργκάρυεν.

via GIPHY

Ακολουθώντας, λοιπόν, την ίδια σειρά πιθανότατα η Σάνσα να παντρευτεί τον Τζον Σνόου, ο οποίος είναι Ταργκάρυεν.

Παρόλο, που η θεωρία θα μπορούσε να έχει κάποια βάση μιας και μιλάμε για το Game of Thrones μοιάζει λίγο τραβηγμένη, καθώς η Σάνσα και ο Τζον μεγάλωσαν σαν αδέρφια.

(ΠΗΓΗ: Theladbible)

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Game of Thrones
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ποιος χρειάζεται ένα spin-off του Game of Thrones;

Βίντεο: To Game of Thrones είναι επικό και σαν animation

SHARE:

24Media Network